کد خبر: ۷۲۷۰۸
زمان انتشار: ۱۱:۵۶     ۲۱ مرداد ۱۳۹۱
معاون حقوقي و پارلماني خاتمي در دولت اصلاحات مي گويد او در انتخابات رياست جمهوري نمي آيد.

به گزارش کیهان، محمدعلي ابطحي رئيس دفتر خاتمي در دولت اصلاحات، در صفحه فيس بوك خود درباره كمپين دعوت از خاتمي و تبليغات برخي اصلاح طلبان نوشت: من نمي دونم اينايي كه كمپين دعوت از آقاي خاتمي براي رياست جمهوري راه انداختن، كي هستن. ولي تو رو خدا به پير به پيغمبر اميد درست نكنين. نه آقاي خاتمي مياد و نه درسته كه بياد.

هفته گذشته محمد محمدرضايي از نمايندگان سابق مجلس خبر داده بود كه جمعي از اعضاي مجمع نمايندگان ادوار و شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات، در ديدار با خاتمي، از وي براي انتخابات رياست جمهوري دعوت كردند.

محمدرضايي به ايسنا گفته بود: در جلسه اخير حاضران عمدتا شرايط كشور را براي حضور سيدمحمد خاتمي در انتخابات آينده به عنوان تنها كانديداي اصلاح طلبان كه مي تواند اجماع و اتفاق نظري بين آنها به وجود بياورد، مهيا مي ديدند. البته ايشان وعده اي براي حضور در انتخابات ندادند و اين موضوع را منوط به فراهم شدن شرايط و تعامل بيشتر حاكميت با جريانات اصلاح طلبان دانستند كه به نظر مي رسد در اين صورت احتمال كانديداتوري آقاي خاتمي وجود دارد.

گفتني است در پي راه اندازي وبلاگي در فضاي مجازي تحت عنوان دعوت از خاتمي، سايت خودنويس به مخاطبان خود هشدار داد و در اين وبلاگ نوشت: اين سايت اطلاعات مربوط به كاربران را جمع مي كند. دريافت مشخصات مرسوم نيست و كارشناسان اينترنت و امنيت سايبري توصيه مي كنند حتي الامكان از قرار دادن مشخصات خود در اختيار كمپين ها و سايت هاي ناشناس خودداري كنيد.

همزمان عباس عبدي ضمن نگارش تحليلي براي نشريه آسمان، از اصلاح طلبان خواست اگر قادر به رعايت خط قرمزهاي خود نيستند اصلا وارد فضاي انتخابات نشوند چرا كه ضرر اين كار بيش از نفع آن است.

اين مدافع خروج از حاكميت ضمن دفاع از «قدرت طلبي» نوشت: هيچ گاه نبايد مسئوليت بدون قدرت را پذيرا شد و هيچ اصلاح طلبي نمي تواند زير بار چنين شكافي برود.

وي با تخطئه تلويحي مديريت خاتمي و دوستانش نوشت: حضور اصلاح طلبان در قدرت بايد در عمل معطوف به اين خط قرمز باشد و كسي حق ندارد كه پس از حضور در قدرت بگويد، من قدرت ندارم يا نمي شود و يا نمي گذارند و در عين حال هم چنان بر صندلي صوري قدرت تكيه بزند و از نعمت هاي فردي آن كه شهرت و پول و ارتباطات و... است بهره مند باشد ولي هنگامي كه بايد از اين قدرت در جهت اصلاح امور استفاده شود، روحيه افراد منفعل و شكست خورده را بگيرد و بگويد كه اجازه كار كردن به او را نمي دهند. اگر كسي در مصدري قرار گرفته كه به هر دليل هدايت و مديريت آن در دستش نيست، قانوناً و اخلاقا موظف است از آن كار استعفا داده و كناره گيري كند. مسئوليت به صندلي قدرت سنجاق شده است. نمي توان گفت من مسئوليت ندارم، چون قدرت ندارم و در عين حال صندلي قدرت را رها نكرد. به گمان من اگر اصلاح طلبان فقط و فقط همين يك خط قرمز را در رفتار خود رعايت كنند، حضورشان در هر سطح و هر وضعيتي از قدرت پذيرفتني، قابل دفاع و مطلوب خواهد بود، در غير اين صورت ضرر حضور آنان براي اصلاحات، بيشتر از ضرر انحصار قدرت نزد مخالفان شان است.

يادآور مي شود خاتمي در زمان حضور در قدرت خود را تداركاتچي توصيف كرده بود و افراطيون ضمن اينكه او را تهديد به پياده كردن از قطار اصلاحات و بازگرداندن به گوشه عزلت كتابخانه ملي مي كردند، معتقد بودند او مرد شنا در استخر است و نه دريا. آنها حتي خاتمي را با تعابيري نظير شاه سلطان حسين، اردك فلج و... توصيف مي كردند.

بحث هاي درون گروهي اصلاح طلبان درباره انتخابات در حالي است كه كساني چون خاتمي، خيانت هاي فاحشي را در فتنه سال 88 و نيز در روزگار در اختيار داشتن مسئوليت مرتكب شده اند و از نگاه دستگاه هاي نظارتي فاقد صلاحيت محسوب مي شوند همچنان كه به مردم توضيح نداده اند اگر مدعي تقلب در انتخابات بوده اند، چگونه مجددا وارد نامزدي انتخابات مي شوند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها