
وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِاللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَاللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُاللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دلهای شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانههای [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن میسازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشتهى يزدان / با همه مردمان با ايمان
وي که پس از کسب قهرماني مي خواست همراه با دوستانش در کلوپي شبانه جشن بگيرد، مدال طلايش را از دست داد.
نکته عجيب در اين ميان سرقت ديگر وسايل وي همچون کفش، پيراهن ورزشي پارهاش و ... بود. او حتي آيدي کارت خود را که مشخص مي کرد يکي از ورزشکاران مستقر در دهکده بازيها است را به اين خاطر از دست داد و مجبور شد ديشب را در مترو سپري کند.
اين چهره به خبرنگار نشريه فوق گفت شانس آورد که گذرنامهاش را به همراه داشته است. و گرنه معلوم نبود چگونه مي توانست به کشورش بازگردد.
هارتينگ افزود: براي دريافت کارت المثني ورود به دهکده بازي ها با وجود داشتن پاسپورتم چندين ساعت معطل شدم. در حاليکه با مدالم باعث خرسندي گروهي از هواداران شدم، اما تقريبا تمام وسايلم دزديده شد.
اين گزارش حاکي است وي مقارن ساعت 8:10 صبح چهارشنبه (امروز) توانست به محل سکونت خود بازگشته، بخوابد و استراحت کند.
او افزود: شب گذشته را در ايستگاه مترو، روي يک صندلي و روي يک تکه فرش سپري کردم.
گفتني است، اين اتفاق در حالي براي قهرمان ژرمنها افتاد که شب گذشته پس از آنکه تنها بخاطر 9 سانتي متر پرتاب بيشتر نسبت به حدادي، پس از محرز شدن طلايش، همچون قهرمانان با شخصيت، عمل نکرد و ابتدا مقابل تماشاگران ايراني در ورزشگاه، حرکات دور از شان يک قهرمان طلايي داشت و حتي لباس ورزشي خود را پاره نيز کرد.
پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.