سرویس بین الملل پایگاه 598 - در حالی که به اقرار مقاله امروز اکونومیست تایمز، ایالات متحده خود به تازگی و با زحمت فراوان قامت خویش را تاحدودی زیر بار بدترین شرایط اقتصادی در دهه های اخیر راست کرده است، دیلی استار در مقاله تحلیلی امروز خود، به ابراز رضایت امریکا از اوضاع اقتصادی ایران پرداخت و اینطور نتیجه گرفت که این شرایط باعث عقب نشینی ایران از دستیابی به پیشرفت های هسته ای خواهد شد. این سایت خبری در گوشه ای از تحلیل خود و به نقل از سخنگوی دولت اوباما نوشت: ”تاثیر قابل توجه این تحریم ها این است که ایران را وادار می کند برای رهاکردن غنی سازی اورانیوم تصمیم (نهایی) را بگیرد."
این در حالی است که امریکا خود بهتر از هر کشوری بر این مسئله واقف است که تحریم اقتصادی هرقدر هم سخت و طاقت فرسا باشد، مانع از رشد و بالندگی ایران و باعث عقب نشینی از منافع ملی آن نخواهد شد. بر هیچ کسی پوشیده نیست که ایران با گذشت سی و سه سال از پیروزی انقلاب اسلامی، و با وجود تجربه سخت ترین شرایط ممکن اعم از جنگ و تحریم های اقتصادی در شاخه های مختلف دارویی، غذایی، قطعات حساس صنایع مختلف، و ...- امتحان خود را به خوبی پس داده است.
ناگفته نماند سردمداران کاخ سفید، تا آخرین توان خود تلاش خواهند کرد تا تحریم ها مهلک ترین اثر ممکن را بر پیکره اقتصاد ایران وارد کنند و از این رو هر از گاهی با انتشار تحلیل هایی از این دست به متشنج کردن فضا و تحریف اذهان دست می زنند تا از عملیات روانی نیز در این خصوص بهره ببرند.
توجه به این نکته ضروری است که امریکا بیش از هر کشور دیگری منتظر عقب نشینی ایران از مواضع خویش است زیرا ایالات متحده تحت فشار شدید لابی های صهیونیستی برای حمله نظامی به ایران قرار دارد و این در حالی است که خود متحمل اوضاع نابسامان اقتصادی و تبعات اجتماعی ناشی از آن است.
امریکا بارها این وعده را به صهیونیست ها داده است که ایران بالاخره زیر بار فشارهای اقتصادی قامت خم خواهد کرد. و به همین دلیل هر چه بیشتر به ضرب الاجل خیالی! دولت مجعول اسرائیل نزدیک می شوند دست و پای خود را بیشتر گم کرده و فضا را طوری تفسیر می کنند تا صهیونیست های جنگ طلب را قدری آرام کنند. امریکا خوب می داند جنگ با ایران سرانجامی جز شکست برای او نخواهد داشت.
دولت کنونی ایالات متحده که پس از ظهور و پر و بال گرفتن جنبش 99 درصدی، طرح های مختلف اقتصادی را به بوته آزمایش نهاده تا قدری جو سنگین اعتراضات و تحصن ها را آرام کند، هم اکنون در پی ایجاد 163 هزار شغل بوده و پرواضح است که اوباما در آستانه انتخابات تا چه حد به کارایی چنین طرحی نیاز دارد!
اما دیلی استار با اینکه ترجیح می دهد وضع اقتصادی امریکا را کم اهمیت جلوه داده و اوضاع اسف بار اسرائیل را کاملا نادیده انگارد در بخش دیگری از مقاله امروز خود ناچار اعتراف می کند که: ”البته آیت الله خامنه ای هفته پیش تاکید کرده بود که با وجود فشارهای غرب نه تنها محاسبات خود را تغییر نمی دهند، بلکه با گام های استوارتر در مسیر خود به پیش خواهند رفت."
دیلی استار با توسل به ترفندهای رسانه ای و در لفافه واژگان دوپهلو و ابهام آمیز، با بحرانی و حاد جلوه دادن اوضاع ایران سعی در القاء ترس مسئولین از شرایط اقتصادی کرد که به مراتب بدتر از آن را در زمان جنگ تجربه کرده ایم.
باید منتظر بود و دید که امریکا بالاخره زیر بار فشار صهیونیست ها و برنامه های تبلیغاتی انتخابات ریاست جمهوری و پیش چشم نظاره گر و منتظر اذهان عمومی جهان چه روشی را در مواجهه با ایران ادامه خواهد داد: تحریم های اقتصادی که تا کنون موجب عقب نشینی ایران نشده اندو ان شاء الله نخواهند شد؛ سر خم کردن نزد اربابان صهیونیست خود و تن دادن به جنگی که سرانجام آن شکستی قطعی است؛ و یا شاید هم معقول بودن و پرداختن به اوضاع داخلی! که البته با توجه به کارنامه دخالت ها و جنگ فروزی ها و توطئه های شیطان بزرگ، مورد سوم قدری محال به نظر می رسد!