کد خبر: ۷۰۴۴
زمان انتشار: ۱۴:۰۱     ۰۷ آذر ۱۳۸۹
معاون پژوهشي و فناوري وزارت علوم با اشاره به نبود سيستم حرفه‌اي پژوهش در كشور گفت: بسياري از اساتيد وارد عرصه‌هاي پژوهشي نمي‌شوند.

محمد مهدي‌نژاد نوري معاون پژوهشي و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، با بيان اينكه عوامل اسامي موفقيت متفاوت هستند، اظهار داشت: يكي از عوامل اساسي موفقيت، فرآيند حرفه‌اي پژوهش و استانداردهاي پژوهشي است.

وي با طرح اين سوال كه معيارهاي يك كار پژوهشي مقبول در حوزه علوم انساني چيست؟ افزود: آيا مونتاژ و كنار هم قرار دادن مطالب، يك كار پژوهشي خوب را توليد مي‌كند؟يا اساساً بايد همه بخش‌هاي كار را خود محقق انجام دهد؟ با اين حال اكنون بسياري از اساتيد دانشگاه‌هاي كشور به گونه‌اي تربيت شده‌اند كه فقط كلاس‌‌داري مي‌كنند و وارد عرصه‌هاي پژوهش نمي‌شوند.

معاون پژوهشي و فناوري وزارت علوم گفت: يكي از نكات مهم، داشتن فرآيند صحيح و داشتن ايده انجام تحقيق و بهره‌برداري است كه اين سيستم حرفه‌اي در كشور ما به صورت كامل وجود ندارد و تنها برخي نقاط از آن استفاده مي‌كنند.

مهدي‌نژاد يكي ديگر از ملزومات انجام امور پژوهشي مناسب در كشور را به محققين مرتبط دانست و يادآور شد: يك بخش‌ هم به محققين حرفه‌اي مربوط است كه البته تعداد آنها هم مهم است.

وي در پايان با بيان اينكه محقق حرفه‌اي در كشور داريم اما تعداد آنها كم است، اظهار داشت: در اين شرايط بايد تمام ملزومات انجام پژوهش‌هاي حرفه‌اي را ايجاد كنيم، يعني تا زماني كه پروژ‌ه‌هاي تحقيقاتي به درستي تعريف و اجرا شود، هنوز كار زيادي داريم كه اين مساله هم يكي از دغدغه‌هاي وزارت علوم است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها