وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۷۰۳۵۹
زمان انتشار: ۱۸:۳۷     ۰۹ مرداد ۱۳۹۱
رئيس حزب صلح و دمكراسي تركيه به رجب طيب اردوغان نخست وزير این کشور درباره دخالت نظامی در سوریه به بهانه مقابله با کردها، هشدار داد.
العالم، «صلاح الدين دميرتاش»، رئيس حزب صلح و دمكرات تركيه در مراسم افطاري در جنوب شرق این کشور، با انتقاد ازسیاست‌های  رجب طیب اردوغان، نخست‌وزیر ترکیه خطاب به وی گفت:«وقتي از كردهاي سوريه سخن مي گويي، بايد مراقب باشی که بشکه باروتی که بر روی آن قرار داری منفجر نشود.»

وی خطاب به نخست وزیر ترکیه تاکید کرد بيست ميليون نفر كُرد در تركيه زندگي مي كنند. کردها قومی بی‌یاور نیستند.»

دميرتاش تصریح کرد اردوغان از کردها بیزار است. او سیاستی نژاد‌پرستانه درباره آن‌ها در پیش گرفته است. اردوغان هیچ‌گونه آزادی برای کردها قائل نیست.

رئيس حزب صلح و دمكرات تركيه اظهار داشت اردوغان با گرايش قومي درصدد دخالت در سوريه است. او اکنون در باتلاق خاورمیانه گیرافتاده است و نه راه پس دارد و نه راه پس.

دمیر تاش درباره تهديدهای اخیر اردوغان درباره اقدام نظامی در سوریه نیز گفت اردوغان اگر وارد سوريه شود، راه خروجي از آن نخواهد داشت و منطقه به درياي خون تبدیل خواهد شد.

اردوغان اخیراً همسو با سیاست‌های رژیم صهیونیستی، غرب و رژیم‌های عرب حوزه خلیج فارس سوریه را به دخالت نظامی و ایجاد منطقه حائل در شمال آن تهدید کرد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۲۰:۲۱ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۱
۰
۰
کردها در هر کشوری زندگی میکنند بلا ملل فاشیست سر و کار دارند.
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام