برخی اخبار از تلاش یک جریان جدید مخرب فرهنگی برای طراحی و عرضه نوعی خاص از پوشش زنانه در هفتههای منتهی به انتهای تابستان حکایت دارد، که بصورت زنندهای به دنبال حریم شکنی در پوشش بانوان در سطح جامعه است.
به گزارش رجانیوز، یک جریان مخرب فرهنگی که در زمینه تولید و طراحی مد و لباس ضد دینی فعال است، اخیرا با نقل مکان به اینترنت به دنبال گسترش فعالیتهای خود در زمینه مقابله با حجاب اسلامی و ترویج آنچه "مبارزه مدنی با حجاب" خوانده میشود بوده که این موضوع را با تمرکز ویژه بر روی طراحی لباس دنبال میکند.
در این پروژه که از چندی پیش در فضای اینترنت آغاز شده و با طراحیهای گرافیکی و مطالب زرد به نقل از برخی مراکز فمینیستی در اروپا و ایالات متحده آمریکا، دست به جذب مخاطب زده، مقابله با شکل و فرم حجاب رایج در جمهوری اسلامی ایران و حجاب رسمی و عرفی در جامعه ایرانی هدف اصلی قرار داده شده است.
در این اقدام ضدفرهنگی، تلاش شده تا با سوءاستفاده از عبارات ادبی و فلسفی، پاکدامنی دختران و زنان را بیارتباط به حجاب معرفی کرده و از دختران ایرانی بخواهد تا ضمن اعلام مخالفت با حجاب عرفی در کشور، نوع پوششی را انتخاب کنند که به ظاهر بدون ایراد است و کسی نمیتواند آنها را به دلیل آن پوشش مورد مواخذه قرار دهد اما از طرفی، پوشش رایج در کشور نباشد.
این جریان مخرب فرهنگی به ارائه طرحهای نمونه هایی از این نوع پوشش ساختار شکن نیز اقدام کرده و به توضیح آنها پرداخته است. نمونههایی که به نظر میرسد برنامههایی برای رونمایی از آنها در هفتههای پایانی تابستان در خیابانهای کلانشهرهای کشور از جمله تهران وجود داشته باشد.
به نظر میرسد مسئولان نهادهای نظارتی و فرهنگی و دستاندرکاران وزارت ارشاد به عنوان متولی این امر که سالانه هزینههای فراوانی را برای برگزاری نمایشگاههای مد و لباس متقبل میشود، باید توجه بیشتر و دقیقی نسبت به این مساله داشته باشند و با رصد ویژه اینگونه اقدامات و جریانات مخرب فرهنگی، زمینه را برای پاکسازی فضای فرهنگی کشور به ویژه در مساله عفاف و حجاب فراهم کنند؛ چرا که این ماجرا از سالها قبل به عنوان اولویت نخست دشمنان ایران در دستور کار قرار گرفته است.
تبلیغ بیبندوباری اخلاقی و راهاندازی شبکههای متعدد ماهوارهای فارسی زبان برای تغییر سبک زندگی ایرانی – اسلامی مردم کشورمان از سالها پیش مورد توجه جدی غرب بوده و اکنون نیز در پی راهاندازی یک جریان جدید ضدفرهنگی هستند که اگرچه تاکنون بازتاب و بازخورد زیادی میان افکار عمومی جامعه نداشته است اما با توجه به تمرکز و هزینه زیادی که بر روی آن صورت گرفته، در صورت عدم توجه خاص مسئولان به آن میتواند زمینهساز آسیبهای جدی فرهنگی در کشور و در میان دختران و زنان جامعه باشد