وی افزود: ما از ظرفیت هتل ها و امکانات دولتی اقامتی برای اسکان استفاده کرده ایم و ویلاها در این لیست جایی ندارد.
*اسکان هفت هزار مهمان خارجی در طول برگزاری اجلاس
معاون تشریفات ستاد برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها در تهران ادامه داد: مطابق تقسیم بندی های صورت گرفته، جای کافی برای اسکان تمام میهمانان در هتل های تهران وجود دارد.
سروش پور درباره تعداد تخمینی مهمانان این اجلاس گفت:در کل تعداد هیئت های مهمان و همراهان آنان،حدود هفت هزار نفر است و ما آمادگی داریم تا بیش از بیست درصد ظرفیت موجود نیز از مهمانان پذیرایی کنیم.
وی افزود: ما در استان های مجاور نیز تاسیساتی را پیش بینی کرده ایم تا در صورت بیشتر شدن تعداد میهمانان از آن ها استفاده شود.
*هزینه جاری از سوی هیئتهای مهمان پرداخت می شود
معاون تشریفات ستاد برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها با انتقاد از برخی سخنان در مورد هزینه های بالای این اجلاس و این که جمهوری اسلامی ایران برای حضور این هیئت ها هزینه هنگفتی صرف می کند اظهار داشت: هزینه های جاری این اجلاس توسط هیئت های شرکت کننده پرداخت می شود و حتی جنبه ارز آوری نیز برای کشور دارد.
وی افزود: این گونه نیست که جمهوری اسلامی ایران تمام هزینه های موجود در این خصوص را بپردازد.
سروش پور درباره انتشار خبری پیرامون اختصاص 150 میلیارد تومان برای برگزاری این اجلاس گفت: بخش مهمی از این بودجه به چرخه اقتصاد کشور باز می گردد و بخش اعظم آن نیز در بخش زیر ساخت ها هزینه می شود.
*سود پنجاه میلیارد دلاری بخش هتلداری در طول برگزاری اجلاس
معاون تشریفات ستاد برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها ادامه داد: بر اساس برآورد ما بخش هتلداری، نزدیک به پنجاه میلیارد تومان در جریان برگزاری این اجلاس سود خواهد برد.
سروش پور گفت:به عنوان مثال شهرداری در بحث زیر ساختهای شهری و رنگ آمیزی جداول هزینه ای را انجام می دهد و این هزینه ها چون در بخش عمرانی کشور صرف می شود برای کشور باقی می ماند و جزو هزینه های جاری نیست.
وی افزود:برگزاری این اجلاس سبب رونق بخش گردشگری کشور نیز می شود.