کد خبر: ۶۸۳۶۱
زمان انتشار: ۱۴:۱۶     ۳۱ تير ۱۳۹۱
به نظر می رسد تبلیغات وسیع بی بی سی فارسی درباره ی تحریم ها بر ضد ایران آن قدر خارج از حد متعارف بوده که مخالفت های زیادی را در میان مخاطبان در پی داشته؛ بنابراین آنها را ناگزیر کرده تا نسبت به این مسئله پاسخگو باشند.
بی بی سی فارسی در برنامه ی دیدبان پس از نمایش بخشی از نظرات مخالفان تحریم با امید پارسانژاد، یکی از سردبیران سایت فارسی بی بی سی، درباره ی این نظرات گفتگوی کوتاهی انجام داد.




وی در ابتدا پراهمیت بودن این موضوع را علت پرداختن بیش از اندازه به آن عنوان کرد. پارسانژاد در پاسخ به این سؤال که چرا به مخالفان تحریم ها صفحه ی ویژه اختصاص داده نمی شود، به کلیپ کوتاهی که در همین برنامه ی دیدبان پخش شد و در آن تنها بخش کوچکی از نظرات مخالفان به تصویر کشیده شد، اشاره می کند و آن را مصداق تریبون دادن به مخالفان می داند.

وی در ادامه می گوید: "در عین حال نباید فراموش کرد که بزرگ ترین قدرت های دنیا دارند یک سلسله تحریم هایی را اعمال می کنند و وزنی که آنها دارند با وزن مخالفان تحریم که معمولاً فعالان سیاسی و اقتصادی هستند، قابل مقایسه نیست."

این سخن سردبیر بی بی سی فارسی که نشان دهنده ی جهت گیری رسانه ای بی بی سی بر اساس خواست قدرت ها است، در حالی بیان می شود که باز هم بر بی طرفی بی بی سی و عدم تأثیرگذاری وزارت خارجه انگلیس بر نحوه ی خبررسانی بی بی سی پافشاری می شود.

پارسانژاد می گوید: "این درست است که وزارت امور خارجه ی بریتانیا در واقع هزینه ی بخش جهانی بی بی سی را تا سال ۲۰۱۴ تأمین می کند؛ ولی هیچ ارتباط editorial و ارتباط تحریریه ای با ما ندارند."

جالب است که در ادامه ی این گفتگو، وی علت بی تفاوتی خبرنگاران و تحلیلگران بی بی سی نسبت به تأثیر تحریم بر زندگی مردم را بی طرفی، نگاه متوازن داشتن و دخیل نکردن احساسات شخصی در خبررسانی و تحلیل عنوان می کند.





اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
امیر
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۶:۳۰ - ۳۱ تير ۱۳۹۱
۰
۰
بی بی سی و امثال بی بی سی سگهایی هستند که فقط برای خوشامد شیطان پارس می کنند و دم می تکانند! اونها با بی طرفی چه کار دارند؟
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها