
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش خبرگزاری فارس دیدار تیمهای صبای قم و پیکان شب گذشته از هفته اول لیگ برتر با نتیجه پرگل 4 بر صفر به سود صبا به پایان رسید.
این دیدار با حاشیههایی همراه بود.
*قبل از آغاز مسابقه تمام بازیکنان صبا به سمت عبدالله ویسی سرمربی فصل گذشته این تیم و حال حاضر پیکان رفتند و برای حضور در مسابقه از وی رخصت گرفتند.
* از این دیدار مانند بازیهای فصل گذشته صبا استقبال کمی به عمل آمده بود. با وجود رایگان بودن بازی تنها حدود 300 نفر از این دیدار استقبال کردند.
* تشویقهای هواداران صبا در نوع خود جالب بود. صباییها به یحیی گل محمدی لقب مورینیو دادند و ویسی را خائن خطاب کردند. عبدالله ویسی که به گواردیولا ملقب شده در این مسابقه مقابل شاگردان فصل گذشته خود با 4 گل شکست خورد.