
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
اين وزارتخانه در گزارش خود همچنين از سازمان ملل خواسته تا در راهكار گفتوگوي ملي ميان گروههاي سوري بدون دخالت بيگانگان در امور داخلي اين كشور شركت كند چرا كه دخالت بيگانگان در نهايت باعث پيچيدهتر شدن اوضاع و بيثباتي در سوريه ميشود.
وزارت امور خارجه سوريه در گزارش مذكور همچنين توقف دخالت كشورهاي بيگانه را در امور داخلي سوريه و حمايت آنها را از گروههاي تروريستي مسلح خواستار شد كه هدفشان ضربه زدن به امنيت سوريه و خدشهدار كردن چهره يك كشور در عرصههاي بينالمللي است.
در اين گزارش اعلام شده است كه برخي كشورها تلاش ميكنند تا از طريق دخالت در امور داخلي سوريه زمان درگيريهاي اين كشور را طولانيتر كنند و از اين راه بتوانند ثبات در سوريه را بر هم بزنند تا منافع اين كشورها و اهداف سياسي آنها كه به هيچ وجه ربطي به منافع ملت سوريه ندارد، تامين شود.
همچنين قرار است شوراي امنيت فردا (چهارشنبه) نشستي را در خصوص رايگيري براي پيشنويس قطعنامه پيشنهادي كشورهاي غربي كه مسئولان سوريه را به اعمال تحريمهاي بيشتر تهديد ميكند، برگزار كند.