کد خبر: ۶۷۰۵
زمان انتشار: ۱۲:۱۸     ۲۳ آبان ۱۳۸۹
به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق ، در کشور پاکستان ایالتی وجود دارد به نام «سرحد» . در این ایالت فرمانداری هایی (ایجنسی) وجود دارند که یکی از آن ها « کورم » نام دارد.  مرکز این فرمانداری ، شهری در شمال غربی آن می باشد که : پاراچنار » نام دارد. جمعیت  دویست و پنجاه هزار نفری « پاراچنار » را شیعیان دوازده امامی تشکیل می دهند . در ده کیلومتری « پاراچنار » روستایی به نام  « پیوار » قرار دارد. اهالی این روستا را افراد سه قبیله «غندی خیل»، «علی زائی» و «دویرزائی» تشکیل می دهند. 
در سال 1320 هجری شمسی ، عارف حسین حسینی ، رهبر شیعیان پاکستان ، در خانواده یکی از سادات قبیله «دویرزائی» در روستای « پیوار » متولد شد. 
علامه عارف حسین حسینی مراحل تحصیل خود را تا مقطع دبیرستان ، در زادگاهش طی نمود و سپس وارد حوزه علمیه جعفریه پاراچنار گردید و پس از طی مراحلی ، در سال 1346  جهت تکمیل تحصیلات خود به نجف اشرف عزیمت نمود. در همین شهر بود که با پیشوای تبعید شده شیعیان ، حضرت آیت الله العظمی روح الله الموسوی الخمینی آشنا شده و شیفته ایشان گردید.
به دنبال حضور سرسختانه عارف حسین حسینی در مبارزات ضد رژیم بعثی حاکم بر عراق ، وی از این کشور اخراج  و  برای ادامه تحصیلات  خود عازم شهر مقدس قم شد. مشارکت فعال این روحانی پاکستانی در مبارزات روحانیت قم علیه ر‍ژیم پهلوی ، سرانجام باعث شد که ایشان از ایران هم اخراج شود. از این پس ، عارف حسین حسینی به نماینده انقلاب اسلامی ایران در پاکستان تبدیل گردید و پس از مدتی رسما در جایگاه رهبری شیعیان پاکستان قرار گرفت.
آیت الله عارف حسین حسینی در سال 1363 رسما از سوی حضرت امام خمینی به عنوان نماینده ایشان در پاکستان منصوب گردید. در حکم امام روح الله خمینی خطاب به آیت الله حسینی آمده است:

بسم اللَّه الرحمن الرحیم.
الحمدللَّه رب العالمین، و الصلوة والسلام على محمد و آله الطاهرین، و لعنة اللَّه على اعدائهم اجمعین ..
و بعد، جناب سیدالاعلام و حجت الاسلام آقاى آقا سید عارف حسینى- دامت افاضاته- از طرف اینجانب مجازند در تصدى امور حسبیه که تصدى آن در زمان غیبت کبرا منوط به اجازه ولى فقیه جامع الشرایط مى‏باشد. و نیز مجازند در اخذ وجوه شرعیه و سهمین مبارکین، و صرف نصف آن را در مخارج خودشان و سایر موارد مقرره شرعیه و ارسال نصف دیگر را نزد اینجانب جهت صرف در اعلاى کلمه طیبه اسلام ..
 «و اوصیه- ایّده اللَّه تعالى- بما اوصى به السلف الصالح من ملازمة التقوى و التجنب عن الهوى و التمسک بعروة الاحتیاط فى الدین و الدنیا؛ و ارجومنه أن لاینسانى من صالح دعواته»؛ والسلام علیه و على اخواننا المؤمنین و رحمة اللَّه و برکاته ..
- 8 شوال المکرم 1404.- روح اللَّه الموسوى الخمینى.

سرانجام در سحرگاه جمعه 14 مرداد 1367 ، علامه عارف حسین حسینی ، در شهر پیشاور ، به دست دشمنان اسلام ناب محمدی ، هدف گلوله قرار گرفت و ذکر لااله الا الله به خیل شهدای نهضت جهانی اسلام پیوست.
امام خمینی در پیام پرشوری که به مناسبت شهادت  رهبر شیعیان پاکستان صادر فرمود ، ایشان را« یار وفادار اسلام و مدافع محرومان و مستضعفان و  فرزند راستین سید و سالار شهیدان» خواند و تلویحا وی را شهید نبرد میان « اسلام ناب محمدی» و «اسلام آمریکایی»  دانست.
توصیفات کم نظیر امام خمینی از شهید عارف حسین حسینی ، نشان از جایگاه ویژه او در جهان اسلام داشت. در بخشی از پیام حضرت امام آمده است:

دردآشنایان جوامع اسلامى، همانان که با محرومان و پابرهنگان میثاق خون بسته‏اند، باید توجه کنند که در آغاز راه مبارزه‏اند و براى شکستن سدهاى استعمار و استثمار و رسیدن به اسلام ناب محمدى راه طولانى در پیش دارند.
و براى امثال علامه عارف حسین حسینى بشارتى بالاتر از این نبوده است که از محراب عبادت حقْ عروج خونین ارجِعِى الى رَبِّکِ  را نظاره کند، و جرعه وصل یار را از شهد شهادت بیاشامد، و شاهد وصول هزاران تشنه عدالت به سرچشمه نور گردد.
بزرگترین فرق روحانیت و علماى متعهد اسلام با روحانى نماها در همین است که علماى مبارز اسلام همیشه هدف تیرهاى‏ زهرآگین جهانخواران بوده‏اند و اولین تیرهاى حادثه قلب آنان را نشانه رفته است؛ ولى روحانى نماها در کنف حمایت زرپرستان دنیاطلب، مروّج باطل یا ثناگوى ظلمه و مؤید آنان بوده‏اند .تا به حال یک آخوند دربارى یا یک روحانى وهابى را ندیده‏ایم که در برابر ظلم و شرک و کفر، خصوصاً در مقابل شوروى متجاوز و امریکاى جهانخوار ایستاده باشد.
همان گونه که یک روحانى وارسته عاشق خدمت به خدا و خلق خدا را ندیده‏ایم که براى یارى پابرهنگان زمین لحظه‏اى آرام و قرار داشته باشد و تا سر منزل جانان علیه کفر و شرک مبارزه نکرده باشد. و عارف حسینى اینگونه بود.

حضرت امام خمینی در پایان پیام تاریخی خود به مناسبت شهادت عارف حسین حسینی ، این گونه نوشته اند:
اینجانب فرزند عزیزى را از دست داده‏ام. خداوند تعالى به همه ما توفیق تحمل‏ مصائب و توان ادامه راه پر فروغ شهیدان را بیشتر از پیش کرامت فرماید؛ و توطئه و مکر ستمگران را به خودشان برگرداند؛ و ملت پرکرامت اسلام را در مسیر جهاد و شهادت ثابت قدم نگه دارد. والسلام على عباداللَّه الصالحین ...

تربت پاک شهید آیت الله عارف حسین حسینی ، در روستای« پیوار» ، از توابع « پاراچنار » قرار دارد و مهمترین زیارتگاه شیعیان پاکستان است. شهید حسینی در میان شیعیان پاکستان به نام « آقا » خوانده می شود و از تقدس بی نظیری برخوردار است.
آن چه خواهید دید تصاویر اختصاصی مشرق از مزار آن شهید وارسته و فرزند عزیز امام خمینی است.
روحمان با یادش شاد


9.jpg
شهید علامه سید عارف حسین الحسینی ، رهبر شیعیان پاکستان

1.jpg

2.jpg
بارگاه شهید علامه سید عارف حسین الحسینی در پاراچنار - روستای پیوار

3.jpg
بارگاه شهید علامه سید عارف حسین الحسینی در پاراچنار - روستای پیوار

8.jpg
بارگاه شهید علامه سید عارف حسین الحسینی در پاراچنار - روستای پیوار

7.jpg
بارگاه شهید علامه سید عارف حسین الحسینی در پاراچنار - روستای پیوار

6.jpg
بارگاه شهید علامه سید عارف حسین الحسینی در پاراچنار - روستای پیوار

4.jpg
بارگاه شهید علامه سید عارف حسین الحسینی در پاراچنار - روستای پیوار

5.jpg
بارگاه شهید علامه سید عارف حسین الحسینی در پاراچنار - روستای پیوار

10.jpg
شهید علامه سید عارف حسین الحسینی ، رهبر شیعیان پاکستان

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها