حجت السلام و المسلمين محيالدين بهرام محمديان در گفتوگو با ايسنا، با اشاره جايگاه زبانهاي خارجي و ورود آنها به كتب درسي در سند تحولي و سند درس ملي اظهار داشت: ورود زبانهاي خارجي به كتب درسي جزو راهكارهاست، اما مباني درسي نيست به اين معنا كه انتخاب اين درسها نيمه تجويزي است.
وي افزود: با توجه به اينكه عربي زبان ديني كشور است، اين درس جزو زبانهاي خارجي محسوب نميشود، لذا تدريس و آموزش آن در همه پايهها و رشتهها بر اساس قانون اساسي، الزامي است، اما زبانهايي همچون انگليسي، ايتاليايي، روسي و فرانسه جزو دروس نيمه تجويزي است.
رييس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش گفت: برنامه آموزش و پرورش در آينده براي ورود اين زبانها به مدارس و عرضه آن به صورت سوپر ماركتي است و بر اساس سند تحول و سند درس ملي ارائه آموزش زبانهاي خارجي انتخابي خواهد بود، البته در بين اين چند زبان خارجي ارائه شده، اكثريت زبان انگليسي را انتخاب ميكنند.
وي درباره ارتقا كيفيت آموزش زبانهاي خارجي در مدارس به ويژه زبان انگليسي تصريح كرد: در برنامه درسي جديد يكي از تغييراتي كه اتفاق خواهد افتاد، تغيير در آموزش عربي و زبانهاي خارجي به ويژه زبان انگليسي است و از سال 92 و در سال اول متوسطه كتابهاي جديدي را در اين درس خواهيم داشت.
معاون پژوهشي وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه كليات سند درس ملي تصويب شده است، افزود: بخشهايي از اين سند در دست بررسي شوراي عالي آموزش و پرورش قرار دارد و اساس و محتواي كتب درسي امسال نيز بر مبناي اين سند و سند تحولي تاليف شده است.
رييس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش درباره ورود كيف الكترونيكي به مدارس نيز گفت: معتقدم كيف الكترونيكي بايد در آينده نزديك توليد شود و در حال حاضر اجراي اين طرح به عهده معاونت فناوري آموزش و پرورش است.