کد خبر: ۶۶۷۸۷
زمان انتشار: ۰۲:۰۳     ۲۲ تير ۱۳۹۱
کیهان، عبدالله نوري كه اين روزها با اظهارات گوناگون خود سعي مي كند بار ديگر به صحنه بازگردد، اين بار در اقدامي عجيب و سوال انگيز، ادعاي مضحك مقامات رژيم صهيونيستي درباره برنامه هسته اي كشورمان را -آگاهانه يا ناخودآگاه و انشاءالله ناخودآگاه- به فارسي دوبله كرده و به عنوان نظر خود! ابراز كرد. اظهارات عبدالله نوري بلافاصله و با سرعتي كم سابقه به تيتر اول رسانه هاي بيگانه و سايت هاي ضدانقلاب تبديل شد. وزير كشور دولت خاتمي در ديدار با چند تن از دانشجويان در منزل خود گفت، «نظام بايد ادامه فعاليت هسته اي را به رفراندوم بگذارد»! اين اظهارات در حالي است كه مردم ايران با هر سليقه سياسي بارها بر ضرورت برخورداري ايران اسلامي از فناوري صلح آميز هسته اي تاكيد ورزيده اند كه از جمله آنها مي توان به حضور بي نظير و چند ده ميليوني مردم در حماسه بي نظير 22بهمن، انتخابات 12 اسفند و... اشاره كرد. اين حضور حماسي در حالي بود كه دشمنان بيروني و دنباله هاي داخلي آنها، بي پرده و با بهره گيري از صدها رسانه مكتوب و ديداري و شنيداري اعلام كرده بودند مردم ايران از ادامه برنامه هسته اي كشورشان ناراضي هستند! و پيش بيني كرده بودند كه عدم حضور مردم در راهپيمايي 22 بهمن و انتخابات 12 اسفند مي تواند نشان دهنده اين نارضايتي باشد! ولي بعد از حماسه هاي ياد شده به اشتباه محاسباتي خود اعتراف كردند و خانم هيلاري كلينتون در پاسخ به سوال خبرنگاران كه به اين تناقض ميان ادعاي آمريكا و واقعيات ايران اشاره كرده بودند، بي آن كه اصرار مردم بر برخورداري از فعاليت هسته اي را نفي كند- كه قابل نفي نبود- گفت؛ البته اكثر مردم ايران هنوز نمي دانند كه مسئولان كشورشان در پي توليد بمب هسته اي هستند و اگر از اين تصميم باخبر شوند از اصرار خود دست خواهند كشيد!
نكته درخور توجهي كه احتمال وجود رابطه ميان اظهارات مضحك عبدالله نوري با كانون هاي بيروني را قوت مي بخشد، استدلال وي است كه دقيقا و بي كم و كاست با آرزوي بر باد رفته آمريكا و متحدانش نه فقط همخواني بلكه انطباق كامل دارد. عبدالله نوري مي گويد؛ «آسيب ها، زيان ها و فشارهايي كه به بهانه پروژه هسته اي به ايران وارد مي شود از حد گذشته است و حكومت بايد براي خروج از اين بن بست اقدام كند»!
حالا به اظهارات نتانياهو به نقل از روزنامه صهيونيستي و انگليسي زبان «جروزالم پست» توجه كنيد «مذاكره با ايران بي فايده است و 1+5 بايد تحريم ها و فشارها بر ايران را به سطحي از افزايش برساند كه مردم در ايران احساس بن بست كنند و به حاكمان براي خروج از بن بست، فشار بياورند تا فعاليت هسته اي خود را متوقف سازند»!
اما، شنيدني است كه همين روزنامه اسرائيلي بعد از راهپيمايي حماسي 22 بهمن و انتخابات 12 اسفند 90 و نهايتا ناكامي تحريم ها براي ايجاد نارضايتي در مردم، مي نويسد «تهران در هفته هايي كه گذشت -منظورش خرداد 91 است- كاملا آرام بود و شهر شادابي هميشگي خود را داشت. اين آرامش دهن كجي به تحريم هاست و سوال از 1+5 اين است كه با اين وجود چگونه مي توان گفت تحريم ها اثر خود را گذاشته است»؟!
درباره ديكته جديد عبدالله نوري اين 3 پرسش نيز مطرح است. اول؛ در حالي كه اصحاب فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88، داعيه تقلب در انتخابات را دارند و آقاي عبدالله نوري به خاتمي اعتراض مي كند كه چرا با شركت در انتخابات، كليد رمز فتنه، يعني تقلب را زير سؤال برده است، پيشنهاد رفراندوم از كدام موضع مطرح شده است؟! و دوم؛ اين كه رفراندوم راه كار تعريف شده اي در قانون دارد و سران و عوامل فتنه 88 كه به قانون اساسي و قوانين جاري تن نداده اند چگونه پيشنهاد رفراندوم مي دهند؟! و سوم؛ ممكن است شيخ دوم اصلاحات ادعا كند كه قانون اساسي را قبول دارد. در اين صورت بايد دوسوم نمايندگان مجلس پيشنهاد رفراندوم را مطرح كنند. حالا ممكن است بگويد اصحاب فتنه فاقد نماينده- يا با عرض پوزش از نمايندگان و صرفا براي روشن شدن موضوع- فاقد اين تعداد از نماينده در مجلس هستند. در اين صورت اگر نمايندگان مجلس را نماينده مردم مي دانند بايد به اين واقعيت ملموس هم اعتراف كنند كه فتنه گران پايگاه مردمي ندارند و اگر آنها را نماينده مردم مي دانند كه بايد اذعان كنند باز هم مثل هميشه، آرزوهاي خود را به مردم نسبت مي دهند...
گفتني است؛ تنها برخي از مقامات رژيم صهيونيستي- و نه همه آنها- مدعي مخالفت مردم ايران با فعاليت هسته اي هستند و حتي انگليس و آمريكا نيز به اين ادعا بي اعتنايي مي كنند و بارها از اين كه تمامي ايرانيان با هر عقيده و سليقه اي در برخورداري كشورشان از فناوري هسته اي اتفاق نظر دارند، ابراز نگراني كرده اند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۳
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
علی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۷:۲۶ - ۲۲ تير ۱۳۹۱
۰
۰
ایشان همان شکری را میخورد که خاتمی برای کل نظام میخواست بخورد .
از ایشان بپرسید آیا میداند یگ گرم سوخت هسته ای چند ژول انرژی تولید میکند ؟
آقای عبدل نوری استفاده از نفت را هم به رفراندوم بگذار اگر رای نیاورد مردم بروند هیزم و بوته از صحرا بیاورند و بسوزانند. البته با اجازه غربی ها و صهیونها و اربابانت .
پاسخ
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۹:۳۶ - ۲۲ تير ۱۳۹۱
۰
۱
خوب اگه اطمینان دارین که اکثر قریب به اتفاق مردم حامی برنامه هسته ای هستن .خوب مشکلی نیست.برای اینکه به غربیها نشون بدیم که مردم حامی این برنامه هستن یه رفراندوم با حضور ناظران بین المللی بذارید.
پاسخ
سید
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۵:۱۲ - ۲۳ تير ۱۳۹۱
دوست و هموطن ناشناس عزیز
این حرف شما برای من به عنوان یه محقق توی یک حوزه ی علمی دیگه (به غیر از هسته ای) بسیار ازار دهنده بود. از این رو تصمیم گرفتم به نظر شما ، البته به اندازه ی فهم و درکم، پاسخ بدهم.4 تا نکته هست که دلم میخواد دربارشون اظهار نظر کنم :
1- فرض کن ما فعالیت هامون تعطیل کردیم. شما میدونید انرژی هسته ای چه فواید و کاربردهایی داره ؟ 80 سال دیگه نفت تمومه ! اونوقت باید چیکار کنیم؟! نسل بعدی به ما چی میگه؟
گیرم که بپذیریم و اونا هم تعهد بدن که سوخت مورد نیاز ما رو بدن. چه تضمینی وجود داره اونا به تعهدشون عمل کنن و از این طریق از ما باج خواهی نکنن؟
2- الان اگه ی جلوی فعالیت های هسته ای گرفته بشه باید قید پیشرفت توی هر چه علوم نوین هست رو زد. فردا رروزی اگه فلان رشته ی
علمی بخوادتوی کشور ایحاد بشه ، باز دوباره اینا شروع میکنن به قار قار کردن که بشریت تهدید داره میشه ، شما میخواین فلان کنین و بهمان و ... . برای همین یه قدمم نباید کوتاه اومد که زبون اونا درازتر میشه. زمان اقای خاتمی رئیس جمهور ، فعالیت های هسته ای تعطیل بود در ظاهر ولی اونا فعالیت های لیزری ما رو هم محدود کرده بودن. اونا خط تولید لیزرهای بخار مس رو در ایران تعطیل کردن چون می گفتن از این لیزرها در غنی سازی هم می شود استفاده کرد.
3- مسئله ی تحریم ایران واین همه بلایی که سر ما میارن از دو جهت قابل تامل هستش :
الف ) میدونن ایران اگه به این فناوری دست پیدا کنه دیگه این فناوری انحصاری در اختیار چند تا قدرت نیست و ایران هم با اونا کنار نمیاد که انحصاری بمونه.چون با این امتیاز توی دنیا میشه خیلی امتیازهای جورواجور از کشورهای دیگه گرفت.
ب) تحریم ایران فقط برای خود ایران نیست. میخوان به کشورهای دیگه چنگ و دندون نشون بدن که ببینید ایران رفت دنبال هسته ای، ما هم کلی تحریمش کردیم و دهنش رو سرویس کردیم. شما هم اگه برین سراغ این موضوعات بلایی که سر ایران دراوردیم سر شما هم در میاریم.کشورهای دیگه هم مثل ایران نیستند که کلی منابع درامدی داشته باشن تا بتونن مقاومت کنن. در نتیجه بیخیال خواهند شد.
اما نکته ی اخر درباره ی نظر شما..
4- گیرم که تمامی موارد فوق رو در نظر نگیریم.بحثم صرفا متوجه نظر شماست:
الف ) غربیها صرفا منتظر اینن که ببینن مردم ایران نظرشون چیه بعد تصمیم بگیرن؟
ب)برگزاری رفراندوم صرف نظر از نتیجش یعنی شکست . حتی اگه مردم بگن اری . مثل سال 88 که اگه قرار بود انتخابات مجدد برگزار بشه یعنی اینکه قید حکومت رو باید زد...
ج) اگه این رفراندوم هم برگزار بشه چه نیازی به حضور ناظران بین المملی هست؟
یعنی ما خودمون شعور سیاسی نداریم.

دوست عزیز خدا میدونه نظرتون دلم رو خیلی شکوند.این همه فشار و بدبختی رو مردم دارن تحمل میکنن تا یه روزی این مملکت اونقدر قوی بشه که احدی نتونه بهش بگه بالای چشمت ابرویه اونوقت یه عده با سادگی، نمیدونم چی بگم واقعا، یه حرفایی میزنن که با منطق هیچ ادم وطن دوستی سازگار نیست.
ببخشید اگه طولانی شد.
والعاقبة للمتقین
جدیدترین اخبار پربازدید ها