وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۶۵۲۶۶
زمان انتشار: ۱۲:۵۴     ۱۴ تير ۱۳۹۱
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاح ماد‌ه‌ای از طرح بیمه بیکاری و حمایت از بیکاران متقاضی کار ایراد شورای نگهبان نسبت به این طرح را از بین برده و آن را به تصویب رساندند.
مهر، در ادامه جلسه روز چهارشنبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاح ماده 11 طرح بیمه بیکاری و حمایت از بیکاران متقاضی کار ایراد شورای نگهبان نسبت به این طرح را برطرف کردند.

پیش از این براساس ماده 11 سهم کارفرمایی دستگاه‌های اجرایی از محل صرفه جویی در هزینه‌های جاری از جمله محق حقوق و مزایای کارکنان خود که به مرخصی بدون حقوق می‌روند پرداخت می‌شد و دولت نیز مجاز بود با پیش بینی در بودجه سنواتی به تکلیف قانونی موضوع ماده 50 قانون مدیریت خدمات کشوری عمل نماید اما با اصلاح این ماده نمایندگان مقرر کردند دستگا‌ه‌های اجرایی دولتی در سال اول اجرا سهم کارفرما را از محل صرفه جویی در هزینه‌های جاری خود و از محل اعتبار بند 45-4 قانون بودجه سال 91 کل کشور تامین و پرداخت نمانید.

دولت می‌تواند در سال‌های بعد براساس ماده 50 قانون مدیریت خدمات کشوری منابع مورد نیاز بند "د" ماده 50 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران را پیش بینی و تامین نماید.

براساس این ماده حق بیمه بیکاری به میزان 4 درصد مزد یا حقوق بیمه شده است که 3 درصد آن توسط کارفرما و 1 درصد توسط دولت تامین و پرداخت می‌شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در موسسه منطقه‌ای استانداردسازی، ارزیابی انطباق، تایید صلاحیت و اندازه شناسی را که مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفته بود اصلاح و در صحن علنی مجلس به تصویب رساندند
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام