لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ * * * قطعا براى شما پيامبرى از خودتان آمد كه بر او دشوار است‏ شما در رنج بيفتيد به [هدايت] شما حريص و نسبت به مؤمنان دلسوز مهربان است. * * * رسولى خود از سوى يكتا خدا / فرستاده آمد ز جنس شما

  •  
      
کد خبر: ۶۴۹۴۶
زمان انتشار: ۱۱:۲۶     ۱۳ تير ۱۳۹۱
رئیس اداره سینمایی نیروی انتظامی گفت: نشست تعاملی پلیس و سینماگران به دلیل اینکه برخی افراد قصد داشتند این نشست شخصی را حقوقی و صنفی کنند لغو شد.

سعید منتظرالمهدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام لغو نشست تعاملی پلیس و سینماگران گفت: با درخواست هفت نفر از اهالی فرهیخته و نخبگان عرصه فرهنگ از نیروی انتظامی و با توجه به رویه گفت و شنودی ناجا، مقرر شد جلسه هم اندیشی با عنوان"نشست تعاملی پلیس و سینماگران" با حضور اساتید دانشگاه و پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر و اهالی ارزش مدار سینما، تئاتر و تلویزیون برگزار شود.

وی ادامه داد: دعوت هنرمندان به این جلسه به عنوان اشخاص حقیقی و نه حقوقی بود و به سبب خوشنامی، ارزشمداری و حمایت آنها از فرهنگ تعاملی انجام شد.

رئیس اداره سینمایی نیروی انتظامی تصریح کرد: البته برخی این موضوع را به اتفاقی صنفی تبدیل کردند که به همین دلیل این جلسه لغو و در نزدیک ترین فرصت برگزار می شود.

وی با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی به عنوان نهادی پاسخگو در راستای شکل دهی رفتاری اندیشمندانه، مهرورزانه و فرآیندی که انجام و فرجامش منجر به ایجاد فضای تعاملی شود، گام بر می دارد افزود: پلیس وظیفه خود می داند برای تمامی هموطنان و اقشار جامعه به ویژه نخبگان و فرهیختگان عرصه فرهنگ و هنر بستری ایجاد کند که به احساس امنیت و حفظ اعتماد متقابل در شرایطی امن و دوستانه منجر شود.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام
Statcounter