کد خبر: ۶۳۵۰۹
زمان انتشار: ۱۰:۲۸     ۰۶ تير ۱۳۹۱
دکتر طبیب زاده:
«بعضی آقایانی که در صدا و سیما مجری هستند یا بازیگری می‌کنند به جوان‌ها یاد می‌دهند که ابرو بردارند. مدل موی جدید یاد می دهند و گاهی مثل خانم ها آرایش می‌کنند.»

رویداد آنلاین، انتخاب مد و لباس آن هم طبق قوانین جمهوری اسلامی کار دشواری شده است. در واقع از طرفی محصولات فروشگاه های پوشاک زنانه و مردانه هماهنگی با قوانین ندارد و از طرفی گشت ارشاد بدلیل اقتضای شرایط اخلاقی جامعه و در فضایی تنها و توام با انواع تبلیغات منفی علیه نیروی انتظامی ناچار است به خاطر همین لباس های موجود در بازار به کسانی که از این لباس ها استفاده می کنند، تذکردهد. دلایل این ناهماهنگی را از خانم زهره طبیب زاده نوری جویا شدیم.

دکتر زهره طبیب زاده نوری، نماینده مجلس شورای اسلامی است که سابقاً رییس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بوده است. وی در خصوص اوضاع کنونی جامعه از نظر مد و لباس گفت: در دوره اصلاحات و سازندگی بود که متأسفانه به سمت غربی شدن رفتیم که البته این موضوع در دولت نهم و دهم نیز ادامه یافت. اگر به جو ابتدایی سال 83 و آغاز دولت نهم برگردیم، فضای جامعه آماده رفتن به سمت فرهنگ دینی بود و این انتظار هم می رفت اما تنها شاهد تغییرات کوچکی بودیم و در حوزه مسائل زنان نه تنها پیشرفتی نداشتیم بلکه روند به صورت گذشته ادامه پیدا کرد و هیچ کار زیربنایی درباره پوشش نشد.

 

 

وی افزود: چند نمایشگاه برپا شد و تلفیقی از هنر اسلامی و ایرانی را دیدیم. چادر ملی مطرح شد که به خاطر شرایط فیزیکی راحت آن مورد استقبال قرار گرفت. اما متأسفانه این اقدامات ادامه نیافت و اکنون ما شاهد نتیجه عکس آن چیزی هستیم که از ابتدا مد نظر بود. جریانات ضد نظام بسیار بهتر توانستند به صورت گسترده کار کنند و هر روزه مدهای غربی مد نظر خود را روانه تولیدی ها و فروشگاه ها می کنند.

طبیب زاده در خصوص عملکرد گشت ارشاد خاطرنشان کرد: وجهی از وجوه مطروحه و تکالیف لایحه توسعه عفاف و حجاب مصوبه سال 84 مطرح بود. در آن دستگاه های مختلف دولتی و غیر دولتی تکالیفی داشتند که 90 درصد آن اثباتی بود. مثلا وضع یک سری قوانین بازدارنده که نتیجه داشته باشد اما بیشتر جنبه اثباتی داشته باشد تا سلبی. درباره نیروی انتظامی باید گفت، وجه سلبی آن غالب است چون بالاخره یک نیروی نظامی محسوب می شود. الان به عملکرد گشت ارشاد ایراد می گیرند. خب چرا عملکرد سایر دستگاه ها را نمی پرسند؟ چرا از وزارت بازرگانی سوال نمی شود؟ چرا با مرتبطین فروش لباس برخورد نمی شود؟

وی ادامه داد: برای برخورد با عاملین تولید خیلی راحت تر می توان وقت گذاشت. شاید روی هم رفته 2000 نفر باشند. اما وقتی این لباس ها به تن خانم ها برود این نیرو مجبور است با 2 میلیون خانم مقابله کند که نه نتیجه دارد و نه اثری دارد و به مشکلات هم دامن می زند. این امر باید ریشه یابی شود. سهل انگاری متوجه مسئولان دولتی هم هست. صدا و سیما، وزارت ارشاد و وزارت بازرگانی مسئولند.

رییس سابق مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره نحوه عملکرد صدا و سیما گفت: بعضی آقایانی که در صدا و سیما مجری هستند یا بازیگری می‌کنند به جوان‌ها یاد می‌دهند که ابرو بردارند. مدل موی جدید یاد می دهند و گاهی مثل خانم‌ها آرایش می‌کنند. در پرس تی وی و العالم خانم‌ها از پوشش تنگ استفاده می‌کنند.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۱:۵۵ - ۰۶ تير ۱۳۹۱
۲
۰
آخ گفتي خدا پدرت را بيا مرزد خانم نماينده اين حرف خيلي وقتها بود در دل بعضي ها مثل بنده سنگيني مي كرد .وقتي كارمند دولت كه مجري صدا وسيما است پوشاك زنانه وآرايش زنانه داشته باشد وبه قولي ابرو برداشته وماتيك بزند چه انتظار از جوانان ديگر .
پاسخ
فرخ
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۸:۱۵ - ۰۶ تير ۱۳۹۱
۲
۲
سال 83 تقریبا همان روزهایی بود که شیزین عبادی ( با دریافت جایزه ویژه جهانی ) به استخدام غرب و فرهنگ غربی درآمد و او و سایر دوستان خارج نشینش در جهت خدمت به غرب تلاش کردن حیثیت زن مسلمان را در ایران لگد مال کنند و با عناوین مختلف با لخت کرد خود و القاء و تبلیغ اینکه حقوق زنان در جامعه ایران ضایع میگردد به تلاش کردن زنان را به جان مردها، مسئولینو روحانیت بیندازند تا هر از گاهی زمزمه حقوق پایمال شده زن را جهانی کنند تا از طریق قدرت های جهانی کشور را تحت فشار قرار دهند و اعاده مثلا حیثیت کنند...
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها