إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۶۲۰۷
زمان انتشار: ۰۲:۰۱     ۰۶ آبان ۱۳۸۹
رییس اداره اطلاعات شاهرود از متلاشی شدن فرقه عرفان کیهانی در شاهرود خبر داد .
 

به گزارش واحد مرکزی خبر،رضا فضلی در نشست شورای فرهنگ عمومی این شهرستان گفت: شعبه شاهرود این فرقه از یک سال و نیم پیش با مسئولیت کارمند شاغل در یکی از دستگاههای اجرایی دولتی تحت عنوان مستر ( مربی و تعلیم دهنده ) کار خود را آغاز کرد .

رییس اداره اطلاعات شاهرود افزود: این گروه در این مدت توانست 200 نفر از جمله حدود 50 کارمند دولت را به عنوان عضو جذب کند و کلاسهای این فرقه با حدود 25 عضو برگزار و به شرکت کنندگان مدارک ترم یک ، 2 و 3 داده می شد .

فضلی تعداد اعضای این فرقه را در کشور 300 هزار نفر اعلام کرد و افزود: مربی و تعلیم دهنده این فرقه دستگیر شد .

موسس فرقه کیهانی در کشور محمد علی طاهری است که بهره ای از اطلاعات دینی نداشته و با کمک چند خانم ، که برخی از آنان مطالعات عرفانی و قرآنی داشتند توانست این فرقه را گسترش دهد .
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۶:۰۷ - ۰۶ آبان ۱۳۸۹
۰
۰
300هزار نفر؟؟؟؟
بیخیال آمار و اینا!
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام