
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیر بخش امور کاربران مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی( نور)، امروزبا اعلام این خبر، هدف از تولید این لوح فشرده را شرکت در حماسه حضور مردم شریف قم و اظهار ارادت به مقام شامخ ولی امر مسلمین جهان دانست و افزود: ان شاءالله با توجه به مصوبات ستاد استقبال از مقام معظم رهبری در مرکز نور، تا زمان حضور معظم له، شاهد تهیه و تولید آثاری با محوریت ایشان در این مرکز خواهیم بود.
محمد قربانی ادامه داد: لوح فشرده « عطر حضور» با محوریت سخنان و بیانات گوهربار، روشنگرانه و هدایتگر رهبر معظم انقلاب، در چهار بخش تولید و به زودی دراختیارعاشقان ولایت قرار خواهد گرفت.