کد خبر: ۵۹۶۲۴
زمان انتشار: ۱۴:۵۰     ۲۰ خرداد ۱۳۹۱
حجت الاسلام مرتضي آقاتهراني در پاسخ به اين سئوال كه به مجلس هشتم و مجلس نهم در همين چند هفته چه نمره اي مي دهيد ، گفت: من چون مجالس قبل را نديدم در مقايسه با مجلس هاي قبل بايد بگويم، نمي دانم، اما در خصوص مجلس نهم، اتفاقات چند هفته اخير اتفاقات خوبي نبود و كساني كه توقع مي رفت جزو اصولگراها باشند، اصولگرايي را شكستند.


حجت الاسلام و المسلمین دکتر آقا تهرانی از معدود سیاستمدارانی است که ورود به عرصه سیاست با همه مشغله ها و جنجالهایش او را از فعالیتهای علمی و دینی اش جدا نکرده و از همه مهمتر همچنان سیره اخلاقی و معنویش مورد تائید بزرگان و مردم می باشد که این موضوع را می توان از استقبال گسترده مردم و بزرگان از مجالس اخلاقی وی به وضوح استنباط کرد.

به گزارش سرویس سیاسی بی باک، حجت الاسلام آقا تهرانی از شاگردان بارز علمی و اخلاقی حضرت علامه مصباح یزدی، همچون استاد خویش علی رغم رعایت مسائل اخلاقی بسیار صریح الهجه و بی تعارف اظهار نظر می کند و شاید همین امر باعث شده که عده ای نتوانند او را وارد بازیهای سیاسی و باندی خود کنند و در نهایت با عناوینی چون وکیل الدوله، افراطی و غیره سعی در تخریب چهره محبوب وی نمایند اما مردم تهران با رای قاطع خود به این شخصیت بزرگ علمی، اخلاقی و سیاسی نشان دادند که دوران نفوذ و استکبار باندهای قدرت و ثروت در بین مردم روبه افول است.

دكتر آقاتهرانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که از اعضای انجمن فارغ التحصیلان موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) می باشد در گفتگویی با خبرنگار آن صحبتهای صریحی را مطرح می کند از نمره ولایتمداری هئیت رئیسه فعلی مجلس در ایام فتنه گرفته تا درس استقامتی که از حضرت علامه مصباح یزدی آموخت. در ادامه مشروح اظهارات ایشان تقدیم می گردد.

حجت الاسلام اقا تهرانی با اشاره به اينكه به اعتقاد بنده جبهه پايداري با توجه به امكانات خود بسيار موفق بود گفت: ما همواره بايد دنبال اين باشيم كه تكليف خود را بشناسيم و به آن عمل كنيم و وظيفه نيز در مقاطع مختلف ممكن است تغيير كند.

وي با اشاره به اتفاقات پيش آمده در مجلس نهم ادامه داد: نمايندگان در مجلس نيز بايد بر اصول پايداري كنند ، البته اگر كسي در اين راه بود ، ما نيز با وي همكاري مي كنيم، اما اگر كسي نبود هم دليل نمي شود كه كاري انجام ندهيم. هر چند آلان هم مي توان شعبه ها و فراكسيون ها را، شعبه ها و فراكسيون هاي مناسبي قرار داد.

آقاتهراني با اشاره به اينكه ما به اندازه توان خود فعاليت مي كنيم ادامه داد: به نظر بنده جبهه پايداري از اين جهت موفق بود، چرا كه كساني كه ده ها سال سابقه كار سياسي داشتند و حتي قبل از انقلاب نيز فعاليت مي كردند، مردم با انتخاب خود آنها را كنار زدند و اين درسي براي آنها بود.

عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با اشاره به اينكه مردم دعواهاي سياسي را از ما نمي خواهند ادامه داد: اما برخي براي رسيدن به منافع خود به اين سياسي بازي ها و دعواها نياز دارند و حياتشان به حاشيه سازي است، در حاليكه بدون اين دعواها خدمت به مردم و تعامل با دولت در عين حفظ استقلال دولت و مجلس راحت تر امكان مي پذيرد و رهبري نيز از ما همين را مي خواهند.

وي در پاسخ به سئوال خبرنگار تبيين مبني بر اينكه برخي معتقدند آقاي لاريجاني به دنبال استقلال مجلس بوده و به كسي باج نمي دهد، به سخنان رهبري اشاره و عنوان كرد: هميشه جواب سنگ انداز، سنگ اندازي نيست، چرا كه گاهي كوتاه آمدن در مسأله اي سبب حل شدن مسأله و به نفع مردم است، در حاليكه كوتاه نيامدن سبب مي شود دولت و مجلس مقابل هم بايستند.

آقاتهراني با اشاره به اينكه بايد دولت و مجلس شرايط يكديگر را در نظر بگيرند، ادامه داد: فرد تا اين طرف ميز است، دستور مي دهد وآمرانه رفتار مي كند، اما وقتي در طرف ديگر ميز قرار مي گيرد، رفتار او عوض مي شود و همين امر سبب شده كساني كه زماني در دولت بودند و به مجلس مي روند يا افرادي كه در مجلس بوده و به دولت رفته اند، رفتارشان به گونه ديگري باشد، ولي در حال حاضر كسي كه در مجلس دم از تعامل بزند، او را وكيل الدوله معرفي مي كنند و به او انگ مي زنند تا ديگر نتواند كاري انجام دهد.

عضو شوراي مركزي انجمن فارغ التحصيلان موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) افزود: در نظر برخي افراد سياست يعني اينكه از هر ابزاري استفاده شود تا دستيابي به هدف ميسر گردد و لذا امروز از وسيله اي استفاده مي كنند و بحثي را مطرح مي كنند و فردا راهكار ديگر مطرح مي شود.
حجت الاسلام مرتضي آقاتهراني در پاسخ به اين سئوال كه به مجلس هشتم و مجلس نهم در همين چند هفته چه نمره اي مي دهيد ، گفت: من چون مجالس قبل را نديدم در مقايسه با مجلس هاي قبل بايد بگويم، نمي دانم، اما در خصوص مجلس نهم، اتفاقات چند هفته اخير اتفاقات خوبي نبود و كساني كه توقع مي رفت جزو اصولگراها باشند، اصولگرايي را شكستند.

وي در پايان در پاسخ به اينكه عملكرد آقايان حدادعادل، لاريجاني، باهنر و ابوترابي را در فتنه چگونه ارزيابي مي كنيد، ادامه داد: آقاي حدادعادل در فتنه بسيار خوب عمل كرده و نه تنها ساكت نبود بلكه جزو فريادگرها بود، اما آقاي لاريجاني تا روز عاشورا كه فتنه جويي فتنه گران به اوج خودش رسيد و به ابي عبدالله (ع) توهين شد، ساکت بودند، در خصوص مواضع آقاي باهنر نيز بايد از خود ايشان سئوال شود، ايشان راستگو هستند ، البته ما چيزي از ايشان نشنيديم و البته ايشان هم ادعايي در اين باره ندارند، آقاي ابوترابي نيز به گونه اي كه بنده شنيدم خودشان در اصفهان در پاسخ به سئوالي نمره خود را درفتنه صفر اعلام كرده بودند.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: برخي ما را متهم به تندروي مي كنند، در حاليكه يك نگاه به مواضع رهبري ندارند، چرا كه دراين صورت بايد بگويند آقا هم تندروي مي كنند كه بنده نمي دانم اين چه ولايت مداري اي است؟

وي با اشاره به اينكه صلح كل بودن با منش و مشي ولايت سازگاري ندارد، ادامه داد: نبايد انسان در اين فكر باشد كه همه را راضي نگه دارد، كه در اين صورت بايد روي افكار صحيح خوش پابگذارد، بلكه بايد ببيند خدا از وي چه مي خواهد، لذا برخي جاها بايد فرياد زد و حقايق را بيان كرد ولو برخي ها ناراحت شوند و برخي جاها نيز بايد كوتاه آمد.

آقاتهراني با اشاره به اينكه تعداد اندكي در فراكسيون انقلاب در مجلس هشتم حضور داشتيم و خيلي هم فعال نبوديم، اما اين فراكسيون در شرايط فتنه فعال شد و خوب عمل كرد و البته حمايت هاي مردم از ما در بيرون از مجلس بسيار خوب بود كه بايد از آنها تشكر كرد.

وي با اشاره به كمبود نيرو و امكانات جبهه پايداري گفت: حمايت هاي حضرت آيت الله مصباح، برايم جالب بود و در تنگناترين وضعيت ها علامه مصباح محكم ايستادند و از ما حمايت كردند و عملا به دوستان نشان دادند كه پايداري يعني چه؟ ايشان به ما آموختند كه اگر مي دانيم راهي بر حق است، نبايد در مقابل دشمني ها، توهين ها و فحش ها كوتاه بياييم، چرا كه وقتي طرف مقابل اشتباه مي كند ، چه لزومي دارد ما كوتاه بياييم .

آقاتهراني با اشاره به اينكه ما اهل معامله نيستيم و لذا طبيعي است كه برخي نمايندگان ما را قبول نداشته باشند، افزود: در دوره قبل مجلس تعداد ما به بيش از چهل نفر نمي رسيد، ولي الآن نزديك به صد نفر هستيم، لذا از اين جهت قوي تر هستيم ، ولي بايد خوبي، پاكي ، صداقت و اصولگرايي را در عمل نشان دهيم و اميدواريم مدعيان پايداري در اين مسير ثابت قدم باشند.

عضو كانون طلوع با اشاره به اينكه محور بايد اصول باشد و افراد بر اساس اين اصول سنجيده مي شوند، ادامه داد: يكي از اشكالات نظام ما نيز مهم شدن اشخاص است به جاي اصول و گاهي فردي به عنوان حق مطلق قلمداد مي شود ، حال اگر اين فرد مشكلي پيدا كند و منحرف شود، سبب انحراف بسياري از افراد مي شود.

وي اصل ولايتمداري را در رأس اصول دانست و ادامه داد: طلاب بايد درس بخوانند و بصيرت اجتماعي خود رابالاببرند و هرگز اصول را زيرپا نگذارند.
دكتر آقاتهراني با اشاره به خاطره اي از علامه مصباح يزدي ادامه داد: ايشان رفاقت ها و صميميت هايشان سرجاي خودش قرار دارد، اما حاضر نمي شوند ذره اي اصول زيرپا قرار داده شود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها