وی در دوره ششم مجلس به نمایندگی مردم ممسنی انتخاب شد. قبل از آن یکبار در انتخابات شرکت کرده که موفق به ورود به بهارستان نشده بود. در مجلس ششم مدتی نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس بود سپس بهعنوان عضو هیات رئیسه مجلس انتخاب گردید. پس از پایان دوره مجلس ششم، برای مجالس هفتم و هشتم داوطلب شرکت در انتخابات شد که هر دو بار صلاحیت او توسط هیئت نظارت شورای نگهبان رد شد. نقش این استاد در حوادث ماههای پایانی مجلس ششم از جمله تحصن برخی نمایندگان کاملا قابل توجه است.
بعد از دوران نمایندگی به عضویت حزب اعتماد ملی درآمد و جزو هيات موسسان اين حزب نيز به شمار مي رود، وي همچنين با حكم محمد خاتمی به عنوان عضو هیات پیگیری و نظارت بر اجرای قانون اساسی انتخاب شد!
اما اصلیترین حضور سیاسی چالش برانگیز وی در عرصه سیاست مربوط می شود به انتخابات ریاست جمهوری سال 1388. پس از اعلام نتیجه انتخابات و شروع بازی خطرناک کروبی و میرحسین موسوی با ادعای دروغین تقلب در انتخابات! امینی از سوی کروبی به عنوان عضو کمیته حمایت از بازداشت شدگان معرفی میشود. او که ریاست ستاد انتخاباتی کروبی در استان فارس را نیز برعهده داشت به دلایل امنیتی بازداشت میشود.
بالتبع او در ایامی که در بازداشت بود در دانشگاه حاضر نشد اما او حالا دوباره به کلاسهای درس بازگشته! و این بار از شیوه دیگری برای القای عقاید باطل خود به دانشجویان استفاده میکند. او بدون اینکه وارد بحث جدی شود سعی میکند با لطیفهگویی و استهزاء حرف خود را در لفافه بیان کند. به عنوان مثال در روزهای گذشته او با بیان لطیفهای مستهجن در خصوص روحانیت باعث بهت و تعجب دانشجویان شد. این لطیفه آنقدر زشت بود که با اعتراض دانشجویان نیز مواجه شد.
حضور این استاد در کلاس درس در حالی صورت میگیرد که وی همچنان ارتباط خود را با جریان فتنه حفظ کرده و کوچکترین نشانهای از تغییر در افکار و رفتار در وی مشاهده نمیشود.
با این تفاسیر مسئولین دانشگاه شیراز باید پاسخگوی این سوال باشند که امینی با این سوابق مشخص و سیاه، چگونه همچنان شایستگی حضور در کلاسهای درس این دانشگاه را دارا است؟