علي خندان روي جوان در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: در حال حاضر گوشت
گوساله داخلي در تهران 16 هزار و 500 تومان قيمت دارد كه اين رقم در
اسفندماه سال گذشته 18 هزار و 500 تومان بوده و در فروردينماه سال جاري
به 18 هزار تومان و در حال حاضر به قيمت هر كيلو 16 هزار و 500 تومان رسيده
است و به صورت مخلوط به فروش ميرسد.
وي گفت: حدود 20 تا 25 روزي
است كه گوشت گرم گوساله از سيستان و بلوچستان وارد شده كه اين گوشت به
تاييد دامپزشكي سيستان و بلوچستان و پس از آن دامپزشكي تهران رسيده و داراي
استانداردهاي لازم است.
او با بيان اينكه در حال حاضر گوشت گرم
گوساله با قيمت دولتي و كيلويي 13 هزار و 700 تومان در سطح شهر و بين 120
واحد صنفي توزيع ميشود، گفت: زماني كه گوشت در سيستان و بلوچستان بارگيري
ميشود، خنكشده و پس از آن وارد تهران و همه موارد بهداشتي براي آن رعايت
ميشود.
خندان روي گفت: در حال حاضر گوشت گوسفندي تازه و گرم كيلويي 18هزار و 500 تومان و به صورت لاشه به مصرف كنندگان توزيع ميشود.
وي
گفت: گوشت گوسفند وارداتي استراليا نيز زير نظر دامپزشكي آنجا و با تاييد
دامپزشكي ايران وارد شده و بين واحدهاي صنفي در سطح شهربا تعرفه دولتي و
به قيمت 15 هزار و 400 تومان به فروش ميرسد.
او با بيان اينكه ما
گوشت را از سيستان و بلوچستان، استراليا، پاكستان و برزيل وارد ميكنيم،
گفت: گوساله وارد شده از سيستان زيرنظر سازمان دامپزشكي قرنطينه ميشود.
به
گفته وي در حال حاضر گوشت دولتي در دو مركز اصلي واقع در خيابان
شهيدرجايي، سازمان گوشت و مركز ديگر واقع در خيابان نواب، بريانك و فروشگاه
حاج كريم بابايي به فروش ميرسد.