کد خبر: ۵۴۴۲۸
زمان انتشار: ۱۰:۲۰     ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱
فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز شنبه در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی مجلس با تبریک ولادت حضرت زهرا (س) و فرا رسیدن روز زن اظهار داشت: این اقدام نظام جمهوری اسلامی ایران و بانوان کشور که روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) را نماد مادران و زنان کشور قرار دادند، نشانگر انتخاب راه استقرار فکری و فرهنگی جامعه است.

وی ادامه داد: در این زمانه که معنویت و ارزش‌ها دچار غربت شده‌اند و به جای آزادی معنوی و صراط ولایت بی‌پروایی و بی‌مرامی تحت عنوان فمنیسم اساس خانواده و مدل زیست بسامان انسانی را تحت تاثیر قرار داده است، جمهوری اسلامی ایران حضور زنان در عرصه خانواده و اجتماع را بر اساس مدل پیشروی اسلامی بنیان نهاد.

رئیس مجلس همچنین اضافه کرد: روابط خانوادگی در نظام اسلامی بر خلاف تصور فمنیسم یک علقه شراکتی بر اساس منافع نیست بلکه بنیانی مقدس دارد که مرد و زن در راه استواری آن از بسیاری از خواسته‌ها گذشت می‌کنند تا محیط خانواده آرام، استوار و پراحترام باشد.

لاریجانی در ادامه سخنان خود با اشاره به تصویب قانون خانواده در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این قانون قصد پشتیبانی از چنین فکری دارد گرچه رکن استواری خانواده در نظام اسلامی قانون معنوی است نه قانون مدنی، اما قانون مدنی باید پشتیبان ویژگی‌های قانون معنوی خانواده باشد، همچنین حضور زنان در اجتماع پس از انقلاب اسلامی بر مبنای سلوک اعتدالی اسلامی شکل گرفت که ریشه‌های آن در کاوش‌های نظری استاد شهید مطهری در سال‌های قبل از انقلاب ظهور یافت.

وی افزود: امروز حضور بانوان در دانشگاه‌ها بیش از نصف دانشجویان است؛ در مراکز پژوهشی، دبیرستان‌ها، بیمارستان‌ها، ادارات و سایر بخش‌ها نقش زنان غیرقابل انکار و غیرقابل صرف نظر کردن از این حضور نه ارتباطی از مدل از هم گسیخته غربی است و نه محرومیت و پرده نشینی بلکه نقش آفرینی زنان در جامعه با مقتضیات احترام برانگیز معنوی و عفیفانه است که رعایت حجاب اسلامی از مقتضیات کانونی این مدل حضور بانوان در اجتماع است.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان همچنین خاطرنشان کرد: گرچه در دوران‌های مختلف انقلاب اسلامی برخی شخصیت‌های سیاسی که اهلیت فرهنگی لازم را ندارند، در زمینه اهمیت و وجوب حجاب گاه سخنان سهل‌انگارانه‌ای زده‌اند که خود حکایتگر عدم توجه به ظرفیت کانونی این عنصر است اما تحلیل شرایط اجتماعی و فرهنگی یک حرکت فرهنگی و سیاسی گسترده‌تری را نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاری بیشتری روی آن شده است تا از طریق امکانات متنوع از جمله رسانه‌ها این مدل حضور عفیفانه زنان در جامعه را با شکست مواجه کند.

لاریجانی ادامه داد: در اینجا هم سیاست‌ مداران، هم قانونگذاران، هم روحانیون و هم عموم مردم باید وظیفه خود را بشناسند و بدانند راه فاطمی در برگزیدن این مدل زیستن عفیفانه بانوان است نه اقتباس‌های بدلی از روش‌های منسوخ و پرمشکل غرب.

وی در ادامه سخنان خود از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست به تذکرات ناصحانه ‌آیت‌الله وحید خراسانی در مورد توزیع کتاب‌ها توجه جدی کنند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها