کد خبر: ۵۴۴۰۳۹
زمان انتشار: ۱۴:۰۷     ۱۹ فروردين ۱۴۰۴
هر چند هم برخی مسئولان و وابستگان جریانات سیاسی حاضر در دولت بخواهند و رسانه ها را هم در اختیار داشته باشند بازهم افکار عمومی قدرت خود را دارد و می تواند افراد را از سریر قدرت پایین بکشد. رسانه های وابسته سعی کردند اما در کمرنگ کردن این کار معاون سابق! در دولت رئیس جمهور ی که پرچم عدالتخواهی علوی را در دست دارد توفیقی نداشتند.

به گزارش پایگاه خبری 598، این روزها دولتمردان دولت چهاردهم و حامیانشان در حاشیه هایی سرشار از غم و شادی دست و پا می زنند. از یک سو رفتارهای اشرافی معاون حقوقی و امور مجلس دولت چهاردهم در گذران اوقات فراغتش در قطب جنوب وسپس در یک پررویی نجومی و بی سابقه طلبکارانه به مردم هم اعلام می کند که هیچ کار اشتباهی نکرده است کامشان را تلخ کرد و هم رفتار شایسته رئیس جمهور در برکناری وی امیدها را در میان مردم برای قانون گرایی و کنترل مسئولانی که دوست دارند تا با خرق عادت ، اشرافیت و تجمل گرایی خویش را مانند نو کیسه های تازه از راه معرفی کنند زنده کرد.

اما در این موضوع چند نکته را باید مختصرا توضیح داده و سئوالاتی را مطرح کرد:

1- برکناری معاون رئیس جمهوری توسط ایشان را باید حضور پر قدرت افکار عمومی دانست که به معنای واقعی حضور مردم و نظارت بر رفتار مسئولان را به رخ همگان کشید و پاسخ مناست دکتر پزشکیان نیز توانست جایگاه و سبد آرای وی را از فروپاشی بیشتر نجات دهد هر چند این اقدام کمی دیر هنگام بنظر می رسد. حال سئوال اینجاست که آیا اگر موج افکار عمومی درب های ریاست جمهوری را نمی زدند باز هم برکناری وی اتفاق می افتاد؟

2- دکتر پزشکیان باید به این موضوع عنایت داشته باشند که برکنار کردن معاونش امری لازم بود اما کافی نیست، زیرا در کنار رفتارهای اشراف مسلکانه این معاون در موضوع رفتن به قطب جنوب، باید با کسانی که با صدور اطلاعیه ها سعی در پ.شش این امر از نگاه تیز بین بودند( حتی اگر بپذیریم که این اطلاعیه ها و تکذیبیه ها بدون بررسی و اطلاع از کم و کیف این سفر و تنها به صرف حفظ شان و جایگاه ریاست جمهوری بوده باشد) نیز مورد مواخذه، برکناری قرار گیرند. چرا مدیران رسانه ا ی نهاد ریاست جمهوری حاضر شدند برای یک معاون تمام شانیت و جایگاه ریاست جمهوری را قربانی تفریحات وی بنماید!؟. آیا دنباله های این تفکر در نهاد ریاست جمهوری ادامه حیات خواهند داد؟

3- این موضوع نشان داد که هر چند هم برخی مسئولان و وابستگان جریانات سیاسی حاضر در دولت بخواهند و رسانه ها را هم در اختیار داشته باشند بازهم افکار عمومی قدرت خود را دارد و می تواند افراد را از سریر قدرت پایین بکشد. رسانه های وابسته سعی کردند اما در کمرنگ کردن این کار معاون سابق! در دولت رئیس جمهور ی که پرچم عدالتخواهی علوی را در دست دارد توفیقی نداشتند. آیا مسئولانی در این قد و قواره از جایگاه مسئولیت در قوه مجریه سفر خود به خارج کشور را نباید با رئیس جمهور هماهنگ کنند‌؟

سخن برادرانه و پایانی ما به رئیس جمهور این است که دولت شما در کنار رای اعتماد کم سابقه ای که از مجلس گرفتند اما در دولت شما شاید کم نباشند دولتمردانی که نه در سابقه و نه در افکارشان سیره علوی را آنگونه که شما به آن معتقدید اعتقاد داشته باشند پس استمرار کارهایی از این دست توسط رئیس جمهور یک مطالبه مردمی است و تکرار آن هم شاید در زمان و فضایی دیگر دور از انتظار نخواهد بود. 

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام