در حالی که وام های بلاعوض 100 میلیونی نمایندگان مجلس هشتم هنوز هم با اعتراض های فاوانی روبرو است روز گذشته در جلسه کمیسیون تلفیق پیشنهاد شد تا تسهیلات 200 میلیارد تومانی برای رهن دفاتر منتخبان مجلس نهم و همچنین منازل مسکونی آنها اختصاص داده شود که همین موضوع با اعتراض برخی از نمایندگان از جمله حسن کامران، نماینده اصفهان و اسماعیل کوثری نماینده تهران مواجه شد.
به گزارش خبرنگار بولتن نیوز اعضای کمیسیون تلفیق روز گذشته در جلسه ای در خصوص تسهیلات 200 میلیارد تومانی برای دادن وام به منتخبان مجلس نهم وارد بحث و بررسی و تبادل نظر شدند که هنگام طرح این موضوع برخی از نمایندگان از جمله حسن کامران نماینده اصفهان و اسماعیل کوثری نماینده تهران نسبت به این مضوع اعتراض کرده و آن را در شأن مجلس ندانستند و در اعتراض به این اقدام جلسه کمسیون تلفیق را ترک کردند.
یکی از اعضای کمیسیون تلفیق با تأیید این خبر به خبرنگار ما گفت: روز گذشته در کمیسیون تلفیق این بحث مطرح شد که به نمایندگان مجلس نهم وام های بلاعوض داده شود اما اعضای کمیسیون تلفیق با این موضوع مخالفت کرده و آنرا به صورت تسهیلات مصوب نمودند.
وی افزود بر اساس این مصوبه کمیسیون تلفیق برای هزینه های دفاتر ، اسکان و همچنین امکانات رفاهی و ایاب و ذهاب آنها حدود 200 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفت که اگر بین 290 نماینده تقسیم گردد به هر نماینده حدود 700 میلیون تومان تسهیلات اهدا خواهد شد.
این عضو کمسیون تلفیق گفت: 150 میلیارد تومان از این اعتبار برای هزینه دفاتر، 43 میلیارد تومان برای هزینه اسکان، و 7 میلیارد تومان نیز برای ایاب و ذهاب منتخبان مجلس نهم می باشد. این نماینده مجلس گفت: اگر چه این مصوبه کمیسیون تلفیق با اعتراضاتی روبرو بود اما مصوب شد.
تصویب این مصوبه جنجالی در حالی است که وام های بلاعوض 100 میلیونی که در ابتدای مجلس هشتم به نمایندگان پرداخت شده بود با اعتراض های فراوانی از سوی مردم مواجه شده بود . همان زمان نیز ابراهیم کامران نماینده اصفهان از اولین کسانی بود که موضوع پرداخت این وام ها را رسانه ای کرد و با انتقاد بسیاری از همکارانش موجه شد اما در صورتی که لاریجانی قول داده بود وام های صد میلیونی از حالت بلا عوض خارج شده و به خزانه مجلس باز گردد هیچ گاه تکلیف آن وام ها روشن نشد .
حال در روزهای پایانی مجلس هشتم در حالی پرداخت 700 میلیون وام به هر نماینده به تصویب رسیده است که مردم برای وام های یک تا 5 میلیونی مدت ها باید در صف انتظار موسسات پولی و اعتباری قرار بگیرند . آیا شعار های ساده زیستی و پرهیز از تجمل گرایی که مطلوب مجلس نهم در نظر گرفته شده اینگونه بود؟