کد خبر: ۵۳۹۴۷
زمان انتشار: ۱۸:۳۹     ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۱
کریستین ساینس مانیتور در گزارشی مدعی شد: بسیاری از کارشناسان می‌گویند آرامش نسبی که میان ایران و غرب علی الخصوص آمریکا وجود دارد احتمالا آرامش قبل از طوفان است و احتمالا وضعیت بعد از مذاکرات بغداد روشن‌تر خواهد شد.
ایران دیپلماتیک، کریستین ساینس مانیتور به قلم هاوارد لافرانچی در گزارشی مدعی شد : بسیاری از کارشناسان می‌گویند آرامش نسبی که میان ایران و غرب علی الخصوص آمریکا وجود دارد احتمالا آرامش قبل از طوفان است و احتمالا وضعیت بعد از مذاکرات بغداد روشن‌تر خواهد شد.

در سال 2011 نیز بعد از مذاکرات در ژنو بسیاری از مقامات بلندپایه ایران گفته بودند که انجام مذاکرات می‌تواند منجر به نتایج رضایت بخشی گردد که خلاف آن صورت گرفت.

آرامش میان ایران و آمریکا ، آرامش قبل از طوفان؟

کریستین ساینس مانیتور به قلم هاوارد لافرانچی در گزارشی مدعی شد : بسیاری از کارشناسان می‌گویند آرامش نسبی که میان ایران و غرب علی الخصوص آمریکا وجود دارد احتمالا آرامش قبل از طوفان است و احتمالا وضعیت بعد از مذاکرات بغداد روشن‌تر خواهد شد.

بر اساس این گزارش، کریستین ساینس مانیتور به قلم هاوارد لافرانچی در گزارشی مدعی شد : بسیاری از کارشناسان می‌گویند آرامش نسبی که میان ایران و غرب علی الخصوص آمریکا وجود دارد احتمالا آرامش قبل از طوفان است و احتمالا وضعیت بعد از مذاکرات بغداد روشن‌تر خواهد شد.

در سال 2011 نیز بعد از مذاکرات در ژنو بسیاری از مقامات بلندپایه ایران گفته بودند که انجام مذاکرات می‌تواند منجر به نتایج رضایت بخشی گردد که خلاف آن صورت گرفت.

این گزارش افزود:  کارشناسان چند عامل کلیدی را علت رضایت بخش بودن مذاکرات استانبول تلقی کرده که عبارتند از: - فشارها و تحریم‌های شدید اقتصادی و سیاسی علیه ایران و بحث تحریم نفت ایران. - غرب دیگر مثل گذشته از ایران نخواست فرایند غنی سازی اورانیوم را متوقف کند، حتی آمریکائی ها گفتند ایران می‌تواند به فرایند در مقیاس پایین ادامه دهد، البته مشروط به این که نظارت کامل و پیاپی بازرسان آژانس را در بر داشته باشد. - اصرار شدید اسرائیل مبنی بر این که متوسل به گزینه نظامی شود باعث شد تا طرفین جدی‌ تر به مسئله نگاه کنند.

این گزارش اضافه کرد: در سفر اخیری که نتانیاهو به واشنگتن داشت اوباما به وی اطمینان داد که سیاست مهار ایران هسته‌ای تحت هیچ شرایطی مطرح نمی‌باشد، یعنی این که به ایران اجازه ساخت سلاح هسته‌ای داده شود اما توانمندی ایران مهار گردد اصلا جزو برنامه نخواهد بود. و اوباما بارها و بارها گفت، ایران مسلح به سلاح هسته‌ای تحت هیچ شرایطی قابل قبول نمی‌باشد و آمریکا به هر گزینه ‌ای برای عدم آن متوسط خواهد شد.

این تحلیل اضافه کرد:  برخی از تحلیلگران می‌گویند بعد از مذاکرات بغداد احتمالا متوجه خواهیم شد که رضایت جلب شده در مذاکرات استانبول صرفا خوش خیالی بوده است. در راستای عملکردی دیپلماتیک می‌بایست چند عامل را در نظر داشت. - این که نتوان به موافقتی یکپارچه رسید که واقعا چه کاری در قبال اورانیوم 20% غنی سازی شده در ایران که می‌تواند آنها به مرحله 90% غنی سازی برساند، باید انجام بگیرد. - ایران درخواست کند که قبل از هر کاری و هر نوع محدودیت سازی در قبال فعالیت های هسته‌ای خود، تحریم‌ها برداشته شوند.

"گرگ جونز" از مرکز منع اشاعه هسته‌ای در رابطه با اجازه دادن به ایران برای این که بتواند غنی سازی انجام دهد، گفت هم این که به آنها اجازه داده شود و کار را مشروع کنیم، همیشه احتمال توسعه آن از سوی ایران وجود دارد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها