به گزارش پایگاه خبری 598، سرهنگ علیرضا ایراندوست در نشست خبری اطلاع رسانی برنامه های هفته جهاد سازندگی که ۱۱ اردیبهشت برگزار شد، عنوان کرد: از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی نام گذاری شده است و در این هفته اقدامات صورت گرفته توسط جهادگران معرفی و رونمایی میشود.
وی ادامه داد: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن(ع) اجرا شده بود و ما نیز معین اجرایی آن در قم بودیم در ۱۸ اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان افتتاح می شود. همچنین در این روز پروژه دو کاربری سالن ورزشی و حسینیه روستای ویریج که با مشارکت مردم ساخته شده است راه اندازی میشود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم اضافه کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی و اشتغال آفرینی، خط تولیدی در شرکت آتا الکترونیک تابش با کمک وام های تبصره ۱۸ راه اندازی میشود. این خط تولید برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم و ۱۵ نفر غیر مستقیم اشتغال آفرینی دارد.
وی ادامه داد: راه اندازی چند کانال آب کشاورزی و لوله کشی با همکاری جهاد کشاورزی و اهالی روستاها، سم پاشی محل نگهداری دامها، برگزاری میزهای خدمت توسط بسیج کارمندان، طرح ویزیت رایگان شهید رهنمود و افتتاح پنج صندوق قرضالحسنه از دیگر برنامههای هفته جهاد سازندگی است.
ایراندوست اظهار کرد: امروز نیز کارگاه تولیدی پوشاک و عروسک سازی توسط دو تا گروه جهادی زین الدین و زمینه سازان ظهور و با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) راه اندازی میشود.
وی با اشاره به اعطای ۱۵۷ میلیارد تومان وام تبصره ۱۸ بیان کرد: ۹۳ میلیارد تومان این وامها توسط بانک ها به متقاضیان واگذار شده است که در زمینه وام های اخذ شده رتبه اول را در بین دستگاههای متولی داریم. استان قم در زمینه وام های تبصره ۱۸ در سطح کشور در رتبه چهارم قرار دارد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم با بیان اینکه همه فعالیت های گروههای جهادی توسط مرکز جهادی ساماندهی میشود، اضافه کرد: مرکز جهادی قم دو قرارگاه جهادی جغرافیا محور دارد که قرارگاه جهادگر در غرب قم یعنی پردیسان قم و قرارگاه حضرت معصومه سلام الله علیها در شرق استان (پردیسان، سلفچگان، کهک، خلجستان و جعفریه) به صورت کاملا مردمی فعالیت میکنند.
وی تصریح کرد: این قرارگاه ها در هشت کمیته فعالیت میکنند که تعمیر و مرمت منازل محرومین، اعطای جهیزیه و لوازم و التحریر، بسته های معیشتی از جمله فعالیت های این قرارگاهها است. در سال گذشته ۱۰۲ منزل محرومان و نیازمندان ترمیم و مرمت شد.
ایراندوست ادامه داد: بر اساس طرحی که بیان شده است کشور ایران باید یک میلیارد درخت در طول چهار سال غرس کند که سهم استان قم سالانه یک میلیون درخت است و یکی از کارهای ویژه ای که امسال از طریق همین قرارگاه های جهادی صورت گرفت اقدام در این زمینه بود که روزانه هزار رأس درخت غرس میشد و با فراخوانی که داده میشد در روز جمعه مردم نیز پای کار می آمدند و برنامه هایی مانند مسابقه کاشت نهال نیز برگزار میشد. با توجه به گرم شدن هوا این برنامه در خلجستان ادامه پیدا میکند.
وی اظهار کرد: یکی از بهترین روش های تبلیغی برای روستاها، حضور و استقرار ائمه جماعت و مبلغان با خانواده است که در این راستا اقدامات لازم برای هفت روستا صورت گرفته است و امام جماعت با خانواده مستقر شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم ادامه داد: برای مدیریت و راهبری گروهای جهادی مجمع جهادگران تشکیل میشود که اولین جلسه دوره سوم آن در هفته بسیج سازندگی برگزار میشود.
وی با اشاره به برگزاری پایگاه های علمی جهادی تصریح کرد: در گذشته کلاس های تقویتی با همکاری گروه های جهادی و با توان محدود برگزار میشد اما با همکاری بسیج فرهنگیان و آموزش و پرورش طرحی اجرا میشود که با استفاده از ظرفیت بسیج فرهنگیان و ظرفیت مدارس این کار به صورت گستره تر صورت بگیرد.
ایراندوست اضافه کرد: قرارگاه کلاسی نو با حضور وزیر آموزش و پرورش در سال گذشته رونمایی شد و در هفته بسیج سازندگی فعالیت آن آغاز میشود. هدف از این قرارگاه تعمیر و بهسازی مدارس است. کارهای اجرایی این کار توسط گروه های جهادی تخصصی و نظارت و معرفی مدارس توسط اداره کل نوسازی صورت میگیرد. هزینه های مربوطه نیز از طریق خیرین و شماره حساب مردمی تأمین میشود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم عنوان کرد: ۲۴ اردیبهشت رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار میشود.
وی با اشاره به جشنواره روایت جهاد گفت: ۲۵ اردیبهشت از پوستر این جشنواره رونمایی میشود و اختتامیه آن نیز در آبان ماه جاری برگزار میشود. سال گذشته ۷۵۰ اثر به جشنواره ارسال شده بود و اختتامیه آن با حضور معاون پارلمانی ریاست جمهوری برگزار شد.