کد خبر: ۵۳۶۰۶۹
زمان انتشار: ۱۴:۳۰     ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: امسال هم در تولید گندم نان خودکفا می شویم وبرنامه افزایش کیفیت نان کلید خورده و حداقل 13 درصد به سبوس نان اضافه می شود.

به گزارش پایگاه خبری 598، رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی اعلام کرد که برنامه تقویت کیفیت نان در کشور با همکاری ۸ سازمان جهاد کشاورزی و در ۱۵ استان کشور آغاز شد

 استان‌های خوزستان و خراسان در این طرح پیشرو هستند.دهقانی گفت که این اقدام با مشارکت شرکت های دانش بنیان و مشارکت‌های مردمی انجام می شود.

پیش از این در برخی استان ها به ویژه در استان های شمالی از وضعیت کیفیت نان انتقاد می شد.گلوتن که در خاصیت نانوایی اهمیت ویژه ای دارد در گندم این استان ها کمتر بود.

مسولان جهاد کشاورزی می گویند علاوه بر اصلاح گندم های با پروتیین و گلوتن بالا با جابه جایی گندم استان های جنوب و شمال و اختلاط آن در سیلوها تلاش می کنند تا نقیصه کیفیت پایین نان را در کشور بهبود بخشند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها