به گزارش
پایگاه 598، توجه به آثار تاریخی و باستانی به عنوان منبع درآمدی بسیاری از استان های کشورمان از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. اما در برخی از موارد تعاریف و تمجید های بیش از حد از این آثار ملی نه تنها عامل توجه بیشتر شده بلکه آفات بسیاری را چون باستان گرایی و رفتار های ملی گرایانه را با خود به همراه دارد.
رهبر معظم انقلاب در این زمینه می فرمایند: اگر قرار است مسئله علاقه به ایران مطرح شود، یكی از مهمترین راهها، تحكیم و گسترش زبان و ادبیات فارسی است. در مورد علاقه به ایران، بجای تأكید بر ایران قبل از اسلام، بر ایران بعد از اسلام تأكید شود زیرا افتخارات ایران بعد از اسلام در هیچ دوره ای از تاریخ ایران وجود نداشته است.
در همین زمینه
چندی پیش سید دادوش هاشمی استاندار کرمانشاه که در جلسه کارگروه گردشگری و میراث فرهنگی آن استان به سخنرانی می پرداخت در سخنانی تامل برانگیز از
آثار باستانی کرمانشاه به عنوان آبرو و همه چیز آن استان نام می برد.
استاندار کرمانشاه در خصوص طرح جامع ساماندهی طاق بستان، اظهار داشت: مجموعه تاریخی فرهنگی طاق بستان زیبایی، منبع درآمد، آبرو و همه چیز شهر کرمانشاه است.
لذا بر خود لازم دانستیم که بار دیگر متذکر شویم که آبرو و حیثیت کرمانشاه و
کرمانشاهیان آثار باستانی نیستند بلکه شهدا و دلیرمردان و شیر زنانی
هستند که در طی هشت سال دفاع مقدس با پایداری و ایستادگی در برابر متجاوزین
از کیان اسلام و نوامیس شان دفاع نمودند.
حال نگاهی گذار بر سخنان رهبر معظم انقلاب در سفر اخیرشان به استان کرمانشاه می تواند نقشه راه مناسب برای تمامی مسئولین نظام و بخصوص مسئولین کرمانشاهی باشد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع پُرشور هزاران نفر از مردم كرمانشاه در ورزشگاه آزادی بیان داشتند که استان كرمانشاه را از لحاظ جايگاه انسانی، طبيعی و جغرافيايی يكی از استانهای ممتاز كشور برشمردند و با اشاره به ويژگیهای جوانمردی، سلحشوری، وفاداری و صفات نيك پهلوانی مردم كرمانشاه، افزودند: زندگی همراه با همدلی و مدارای اقوام، مذاهب و گويشهای مختلف در استان كرمانشاه يكی از ويژگیهای برجسته مردم اين استان است.
رهبر انقلاب با اشاره به نقش ممتاز و ايستادگی مردم كرمانشاه در دوران دفاع مقدس و همچنين وجود شخصيتهای ارزشمند دينی، علمی، ادبی و هنری و ورزشی در استان كرمانشاه، نقش زنان اين استان را نيز برجسته خواندند و تأكيد كردند: در هيچ استان و شهری در ايران بغير از يك نمونه ، تعداد زنان شهيده و جانبازان زن به تعداد استان كرمانشاه نيست.
لازم به ذکر است که طاقبستان مجموعهای از سنگنگارهها و سنگنبشتههای دورهٔ ساسانی است که
در شمال غربی شهر کرمانشاه در غرب ایران واقع شده است. چند صحنه
تاریخی از جمله تاجگذاری خسرو پرویز، تاجگذاری اردشیر دوم، تاج گذاری
شاهپور دوم و سوم و همچنین چند سنگنوشته (کتیبه) به خط پهلوی کتیبهای در
آن کندهکاری شده است.