کد خبر: ۵۳۴۸۶۹
زمان انتشار: ۲۰:۰۸     ۱۱ اسفند ۱۴۰۲
نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی گفت: هر چه مشارکت مردم بیشتر باشد و حضور ایشان پای صندوق‌های رای، پررنگ‌تر باشد، نمایندگانی که رای می‌آورند نسبت به همین مردم متعهدتر عمل خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری 598، ابوالفضل حسن‌بیکی، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با سراج24 درباره مسئله انتخابات در کشور گفت: دنیای امروز دنیای دموکراتیک است. دموکراسی در دنیا به معنای این است که مردم بر سرنوشت خود حاکم هستند. متاسفانه بسیاری از کشورها شعار دموکراسی می‌دهند اما به واسطه‌ی اینکه کشورشان به دست احزاب اداره می‌شود، به محض اینکه از مردم رای می‌گیرند ارتباط خود را با مردم قطع می‌کنند. در نتیجه این احزاب هستند که سیاست‌گذاری می‌کنند و گاها نیز با عملیات روانی که میان خود دارند، اهداف حزبشان را در پشت پرده دنبال می‌کنند.

وی در ادامه بیان کرد: خوشبختانه در جمهوری اسلامی دموکراسی بر مبنای مردم‌سالاری دینی است. یعنی مردم مسلمان بر پایه قرآن و احکام و شریعت بر کشور نظارت دارند. این مسئله باعث شده که همه گروه‌ها، جریان‌ها و ادیان بتوانند آزادانه در نظام فعالیت داشته باشند و نظر خود را اعلام کنند.

نماینده سابق مردم دامغان در مجلس تاکید کرد: هر چه مشارکت مردم بیشتر باشد و حضور ایشان پای صندوق‌های رای، پررنگ‌تر باشد، نمایندگانی که رای می‌آورند نسبت به همین مردم متعهدتر عمل خواهند کرد. در کشورهای غربی ملاحظه شده که وقتی به عنوان مثال ۲۵ درصد پای صندوق‌های رای آمده‌اند، مابقی افراد که در انتخابات شرکت نکرده‌اند خود را از حقوق اجتماعی‌شان در جامعه محروم کرده‌اند.

این کارشناس علوم سیاسی خاطر نشان کرد: هر چه تعداد آرا در انتخابات بیشتر باشد، هم مشروعیت بین‌المللی ایران اسلامی تامین می‌شود و هم مقبولیت داخلی ایجاد خواهد شد. از طرفی نمایندگان منتخب نیز متعهد هستند چون می‌دانند که با اکثریت مردم مواجه خواهند شد.

وی اشاره کرد: مشارکت بالا در انتخابات، مردم را مجاز به مطالبه خواسته‌هایشان از نمایندگان خود می‌کند. این موضوع دو طرفه است؛ یعنی هم مردم مطالباتشان را مطرح می‌کنند و هم نماینده مکلف است تا به این خواسته‌ها رسیدگی کند.

حسن‌بیکی توضیح داد: جهان قرن‌ها طبق رویه‌های اقتدارگرایی اداره شده و کشور ما چهل و پنج سال است که شاهد انقلاب اسلامی بوده است. با این حال طی همه این سال‌ها حکومت ما بر مبنای اسلام، قرآن و شریعت الهی و براساس نظرات مردم اداره شده است.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: برگزاری چهارساله‌ی انتخابات در کشور ما خود گویای این امر مهم است که مردم می‌توانند در این دوره‌ها، نمایندگان و نامزدهای خود را انتخاب کنند و پس از پایان این دوره از دوباره می‌توانند نمایندگان جدید را برای فعالیت ارزیابی و انتخاب کنند.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها