کد خبر: ۵۳۴۵۹۶
زمان انتشار: ۱۴:۱۳     ۳۰ بهمن ۱۴۰۲
مدیر پیشرفت و توسعه فدراسیون فوتبال درباره حواشی اخیر مطرح شده مبنی بر اینکه «بهترین نسل فوتبال ایران کدام است؟» و همچنین طرح این پرسش که «آیا نیمکت ایران تا جام جهانی ۲۰۲۶ در بخش مربیان نیازمند تغییر و تقویت، نیست؟» توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری 598، مجید جلالی در مورد اظهارات علیرضا بیرانوند مبنی بر اینکه بازیکنان تیم‌ملی در جام ملت‌های آسیا بهترین نسل فوتبال ایران را تشکیل می‌دادند و اینکه آیا نیمکت تیم‌ملی فوتبال ایران با توجه به انتقادات مطرح شده در مورد برخی اعضای کادر فنی به دلیل نداشتن تجربه و دانش فنی کافی، نیازمند تغییر است، مواردی را مطرح کرد که در ادامه آمده است.

در مورد حواشی مطرح شده پس از اظهارات علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم‌ملی فوتبال ایران بگویید. وی عنوان کرده تیم‌ملی که در جام ملت‌های آسیا حذف شد بهترین نسل فوتبال ایران است. شما به شخصه بهترین نسل فوتبال ایران را کدام نسل می‌دانید؟ آیا ملاک برای بهترین نسل بودن کسب جام و نتیجه است یا کیفیت بالای بازیکنان و تیم‌ملی؟

بهترین بودن به دید و نگرش هر کسی نسبت به موضوعات بستگی دارد. شما نسلی را در فوتبال ایران داشته‌اید که فوتبال بازی‌ می‌کردند و تمام تیم یک مربی داشت. آن نسل نه پزشک داشتند، نه پاداش می‌گرفتند، نه از زمین خوبی برخوردار بودند، نه ماسور داشتند و نه از برگزاری بازی‌های خوب بین‌المللی بهره‌مند بودند بلکه در اوج عشق به فوتبال برای تیم‌ملی افتخار آفرینی می‌کردند. برخی آن نسل را بهترین می‌دانند و با این دیدگاه نگاه می‌کنند، برخی دیگر بهترین نسل را بازیکنانی می‌دانند که برای اولین بار تیم‌ملی را به جام جهانی برد و به عناوین توجه می‌کنند.

نکته حائز اهمیت اینکه مقایسه کردن نسل‌ها با یکدیگر به هیچ وجه اقدام صحیحی نیست؛ اینکه بگوییم یک نسل بهتر بوده درست نیست، هر کدام از این نسل‌ها شاخصه‌ای داشتند که باید به آن توجه شود.

یک زمان ما در زمین‌های خاکی بازی می‌کردیم، کفش و لباسمان را خودمان می‌خریدیم و اگر مصدوم می‌شدیم خودمان باید به خودمان رسیدگی می‌کردیم. ما به آن شکل فوتبال بازی می‌کردیم و به کارمان افتخار می‌کردیم. الان نیز بازیکنانی هستند که فوتبال بازی می‌کنند و روزگار، زمان و فضا عوض شده و آنها به شکل دیگری کار و افتخار آفرینی می‌کنند، بنابراین اساسا مقایسه کردن به هیچ وجه چیز خوبی نیست و از طریق مقایسه صرفا می‌توانیم یک نسل را بزرگ و نسل دیگر را تحقیر کنیم یا برعکس، بنابراین اصلا کار صحیحی نیست.

زمانی، یک بازیکن در شرایط خاصی قرار می‌گیرد و یک دفعه جمله‌ای را می‌گوید و بعد می‌بینید پشت آن جمله منظور خاصی هم ندارد اما مردم و رسانه‌ها آن جمله را برخورنده می‌دانند و سعی می‌کنند آن جمله را برجسته و در موردش بحث و صحبت کنند ولی من مطمئن هستم همان زمان هم که علیرضا بیرانوند آن حرف را زد به هیچ وجه منظوری نداشته و چون فشاری روی وی بوده یا با برخی حرف‌ها مواجه بوده است قصدش این بوده که موضوعی را طرح کند و بگوید ما هم بد نبوده‌ایم.

تیم‌ملی کره جنوبی پس از حذف از مرحله نیمه نهایی مقابل اردن، درگیر تغییرات و در نهایت کلینزمن از تیم‌ملی این کشور اخراج شد. با توجه به اینکه فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده است امیر قلعه‌نویی تا جام جهانی ۲۰۲۶ عهده‌دار سرمربیگری تیم‌ملی خواهد بود با توجه به انتقادات مطرح شده در مورد عدم تجربه کافی و نداشتن دانش فنی لازم برخی اعضای فنی کادر فنی، آیا تیم‌ملی نیازمند ترمیم و تقویت در بخش مربیان تیم‌ملی نیست؟

یک بحث کلی در این زمینه وجود دارد؛ چندین دهه است که تیم‌های ملی فوتبال ایران می‌بازند و در تمام این باخت‌ها، اولین موضوعی که برای تغییر به ذهنمان رسیده، تغییر مربی بوده و هیچ دردی از ما تاکنون دوا نکرده است و مربیان متعدد داخلی و خارجی بوده‌اند که پس از باخت گفته‌ایم باید بروند.

من فکر می‌کنم زمان آن رسیده که به پارامترهای مهم‌تری فکر کنیم. این بدان معنا نیست که موضوع مربیگری در تیم‌ملی یک پارامتر کم اهمیت است، خیر! اما یکسری اقدامات انجام شده و همه آنها را دیده‌اند و یکسری جنبه‌های مثبت و یکسری اشکالات داشته که به عقیده بنده باید رفع شود. بنده خیلی موافق تغییرات وسیع در تیم‌ملی نیستم اما یکسری اشکالات وجود دارد که باید برطرف شود.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها