به گزارش
پایگاه خبری 598، به نقل از کیهان: ناصر قوامی رئیس جبهه اصلاحات در قزوین و نماینده مجلس ششم درباره نامزدی حسن روحانی در انتخابات خبرگان، به «نامهنیوز» گفت: من فکر میکنم در شرایط کنونی طیفهای زیادی از اصلاحطلبان وارد انتخابات نخواهند شد. آنهائی هم که وارد شدهاند، تأییدصلاحیت نمیشوند و صرفا یک بخش اندکی که نام اصلاحطلبی را یدک میکشند و شناسنامه سیاسیای هم ندارند و مردم اقبالی به آنها نشان نمیدهند وارد انتخابات میشوند که با این اوضاع اصلا نمیشود گفت جبهه اصلاحات وارد انتخابات خواهد شد زیرا نیرویی باقی نمانده که بتواند وارد شود.
قوامی گفت: وضعیت برای اصلاحطلبان در انتخابات خبرگان هم همینطور است و آنها در آن انتخابات هم نیرویی ندارند. با این اوضاع و احوال اصلا همراهی با روحانی یا هر کس دیگر امکان عملی ندارد. آقای روحانی باید بداند که هیچ اقبالی ندارد و بهترین راه برای او این است که نه خودش نامزد خبرگان بماند و نه لیستی در انتخابات مجلس بدهد.
وی افزود: مردم از اصلاحطلبان عبور کردهاند و توجهی ندارند که اصلاحطلبان میخواهند چه کار کنند چه رسد به آنکه به نیروهای ناشناسی که خود را به عنوان اصلاحطلب جا میزنند، رأی دهند.
قوامی گفت: آقای روحانی میخواهد ثابت کند که از سیاست رسمی فاصله نگرفته است. حالا در این بین اگر تأییدصلاحیت شد و توانست با یک رأی حداقلی وارد خبرگان شود که بیشتر هم راضیاش میکند اما او هدف اصلیاش نشان دادن آن است که هنوز در دایره رسمیها جای دارد. آقای ظریف را هم جلو انداخته تا حامیاش باشد، به این خیال که مثلا ظریف چهرهای است که مورد توجه مردم قرار دارد؛ در صورتی که اصلا اینطور نیست و ظریف هیچ جایگاهی در بین مردم ندارد. او صرفا بلد است خوب توجیه کند. بنابراین ظریف هم نمیتواند کمکی به روحانی کند.
از سوی دیگر مهدی آیتی، دیگر عضو فراکسیون اصلاحطلبان در مجلس ششم گفت: روحانی میخواهد بازنشسته سیاسی نشود.
آیتی گفت: آقای روحانی سوابق خوبی در جبهه اصلاحات ندارد و پایگاه و جایگاه ویژهای در میان اصلاحطلبان ندارد که بخواهد از آن پایگاه فراخوان دهد و مثلا فراکسیونی را ایجاد کند. اکنون در صفبندیهای سیاسی مانند سابق فقط دو جناح اصلاحطلب و اصولگرا نداریم و افراد مستقل و میانهرو ممکن است به فراخوانی که آقای روحانی بدهد بپیوندند و در نهایت لیستی درست شود. ارائه چنین لیستی از بین تمام کسانی که تأییدصلاحیت نهائی میشوند مقدور به نظر میرسد؛ افرادی مستقل و میانهرو که با آقای روحانی مشکلی ندارند.
او ادامه داد: اگر امروز آقای روحانی میخواهد نقش لیدری اصلاحات را انجام دهد به دلیل سکوت آقای خاتمی است. آقای خاتمی به نوعی بازنشسته سیاسی شده و روحانی آگاهانه میخواهد چنین شرایطی را تجربه نکند و از قلم رسانه نیفتد و میخواهد خودی نشان دهد و چنین مسیری را در لیدرشدن اصلاحات میداند. کاری هم که میکند از نظر سیاسی معقول و منطقی است و به هر حال عدهای هم طرفدار دارد و شاید بتواند.
وی بیان کرد: آقای روحانی در جبهه اصلاحات پایگاهی ندارد و خیلی خوشنام نیست اما آن گروهی که دور آقای روحانی جمع میشود و احتمالا فراکسیونی را در مجلس تشکیل دهند، جبهه میانهرو و مستقل نام خواهد داشت، نه جبهه اصلاحطلب.
او درباره میزان اقبال عمومی به روحانی تصریح کرد: «او شانس بالایی نخواهند داشت و اقبال عمومی زیادی متوجهاش نیست اما با همان شانس پایین میتواند فراکسیونی برای مجلس آینده درست کند ولو آنکه بسیار کوچک باشد و ولو آن که حتی اندازه همان 60-70 نفر هم گفته است نباشد».