وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۵۳۰۷۲۵
زمان انتشار: ۱۱:۴۴     ۲۹ مهر ۱۴۰۲
مدیر عامل بنیاد ملی گندم کاران گفت: ۱۰۰ درصد مطالبات معوق گندم کاران مناطق گرمسیر پرداخت شده و تنها ۱۰ درصد مطالبات گندم کاران مناطق سردسیر باقی مانده است.

به گزارش پایگاه خبری 598، امسال آمار برداشت گندم دولت را غافلگیر کرده و در حالی که پیش بینی شده بود حداکثر ۸ میلیون تن گندم در کشور کشت شده باشد ۱۰ میلیون و ۳۴۸ هزار تن گندم از سوی دولت خریداری شد.

بار مالی خرید تضمینی گندم با نرخ جدید هر کیلو ۱۵ هزار تومان برای دولت در مجموع بیش از ۱۵۵ هزار میلیارد تومان (همت) شد. علی قلی ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندم کاران درباره پرداخت مطالبات گندم کاران به مهر گفت: مجموع هزینه خرید تضمینی گندم بیش از ۱۵۵ همت بود که از این مقدار ۱۰۰ درصد مطالبات گندم کاران مناطق گرمسیر پرداخت شده و تنها ۱۰ درصد مطالبات گندم کاران مناطق سردسیر باقی مانده است.

وی افزود: تا کنون ۱۴۸ همت پرداخت و حدود ۷ همت از پول گندم کاران باقی مانده که قول داده شده تا پایان مهر با تمام گندم کاران کشور تسویه خواهد شد.

 
منبع: مهر
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام