کد خبر: ۵۲۸۸۵
زمان انتشار: ۰۱:۳۳     ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۱
تيم ملي شنا از امروز رقابت خود را در مسابقات كاپ آزاد مالزي آغاز مي كند و شناگران ايران در مواد مختلف با حريفان آسيايي خود به رقابت مي پردازند.
دراين رقابت ها كه تاكنون حضور شناگراني از تيم هاي مالزي، اندونزي، قطر، سنگاپور، استراليا، سريلانكا و هند قطعي شده است، شناگران ايران صبح امروز در مواد 400 متر مختلط انفرادي، 100متر آزاد، 100متر قورباغه و 4 در100 متر مختلط تيمي با حريفان خود به رقابت خواهند پرداخت.
مسابقات شناي كاپ آزاد مالزي از امروز در شهر كوالالامپور آغاز و به مدت 4 روز ادامه خواهد داشت. اين مسابقات گزينشي المپيك هم محسوب مي شود، اما كادر فني پيش از اين اعلام كرده بود كه شناگران ايراني در اين رقابت ها شانس زيادي براي كسب سهميه ندارند و بيشتر براي رسيدن به اوج آمادگي عازم مالزي شده اند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام