فارس، «یاسر استادحسین» کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات فرهنگسرای قرآن و از طراحان این نرم افزار با بیان این خبر افزود: در این نرم افزار سعی شده است تا از قالبهای محتوایی مختلف برای درک بهتر کاربران استفاده شود.
کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات فرهنگسرای قرآن در خصوص بخشهای این نرم افزار گفت: این نرم افزار دارای 6 بخش: دوره صهیونیسم شناسی، آلبوم تصاویر، کتابهای الکترونیکی، اسلایدها، کلیپها و کتاب شناسی است، در بخش دوره صهیونیسم شناسی کلیپهای صوتی-تصویری و متن سخنرانی اساتید برجسته دوره صهیونیسم شناسی که در آذرماه 1390 در فرهنگسرای قرآن برگزار شد قرار داده شده است.
استادحسین با بیان نام اساتید دوره و موضوع مورد بحث آنها گفت: احمدرضا روح اللهزاد با موضوع بحث مسئله فلسطین و روند اشغال، سیداحمد شجاعی با موضوع صهیونیسم و وجوه چهارگانه، علیرضا سلطانشاهی با موضوع هولوکاست، حسین علایی با موضوع فروپاشی صهیونیسم، محمد ایرانی با موضوع لابی صهیونیسم، حسین رویوران با موضوع بیداری اسلامی، محمدصادق کوشکی با موضوع ایران و مسئله فلسطین و سیدهادی سیدافقهی با موضوع صهیونیسم مسیحی در این دوره به سخنرانی پرداختهاند که به صورت فایلهای صوتی-تصویری و متن در بیش از 9 ساعت سخنرانی در بخش ابتدایی نرم افزار صهیونیسم شناسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: بخش آلبوم تصاویر این نرم افزار شامل 1000 تصویر از تصاویر بیتالمقدس، مقاومت کودکان، جوانان و زنان فلسطینی در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی، تصاویری از مانورهای نظامی، کاریکاتورها، و شهادت فلسطینیان است.
کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات فرهنگسرای قرآن در پایان با بیان اینکه متن 18 کتاب الکترونیکی و 21 اسلاید و 24 کلیپ در خصوص فلسطین و رژیم صهیونیستی از جمله محتویات بخشهای این نرم افزار است، گفت: در آخرین بخش از این نرم افزار بیش از 860 کتاب که در خصوص فلسطین به چاپ رسیده است معرفی شده است.
این نرم افزار توسط فرهنگسرای قرآن و با همکاری جمعیت دفاع از ملت فلسطین طراحی شده است که در بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در غرفه فرهنگسرای قرآن عرضه میشود.