کد خبر: ۵۲۳۱۱۰
زمان انتشار: ۱۴:۳۶     ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
«اقدام اخیر نشریه "تایمز آو اسرائیل" در انتشار مقاله ای که در آن، کودکان فسلطین به مثابه مواد منفجره و تهدیدات جدی آتی برای اسرائیل توصیف شده اند و به صورت آشکار، نسل کشی فلسطینی ها امری مشروع و مجاز عنوان شده، چهره حقیقی صهونیست ها آن هم در زمانی که دولتی تندرو در اراضی اشغالی سر کار آمده را بیش از هر زمان دیگری در معرض دید افکار عمومی جهان قرار داده است.»

به گزارش پایگاه 598، به نقل از الف؛ بر کسی پوشیده نیست که رژیم صهیونیستی به عنوان رژیمی غاصب و متکی بر اصول و انگاره‌های افراطی، نژادپرستانه و آپارتایدی، قادر به تولید چیزی جز نفرت در قالب ایدئولوژی محوری خود یعنی صهیونیسم نیست. درست به همین دلیل نیز است که شاهدیم در طول بیش از هفت دهه از تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی، این رژیم مجموعه ای از فجیع ترین جنایات علیه بشریت را انجام داده و به لطف حمایت های قدرت های غربی و لابی های پرنفوذ از خود، از عواقب و پیامدهای تمامی جنایت های خود نیز شانه خالی کرده است. 

با این همه، رژیم اشغالگر قدس و سیاستمداران و دولتمردان آن، همواره و به انحا مختلف سعی داشته اند تا تصویری زیبا و متعالی را از خود و نوعِ نگاهشان به عرصه حکمرانی به افکار عمومی جهان عرضه کنند و در عوض، دیگر دولت ها و ملت ها و افراد در عرصه بین المللی را که منتقد رویه های غیرانسانی صهیونیست ها هستند، هدف حمله قرار دهند. دستورکاری که البته با حمایت های جدی جریان های رسانه ای و فرهنگی متحد آن ها نیز دنبال شده است. 

با این همه، اخیرا نشریه "تایمز او اسرائیل"، در گزارشی عجیب که تیترِ: "کودکان فلسطینی مواد منفجره آتی هستند"، عملا به صورت آشکار از ضرورت نسل کشی ملت فلسطین و مشروع بودن قتل و عام آن ها، بدون توجه به اینکه نباید به غیرنظامیان و مخصوصا کودکان آسیب رساند، سخن گفته است. گزارشی که در عینِ تکان دهنده بودن، بیش از هر زمان دیگری، تهدید جدی ایدئولوژی و تفکر صهیونیستی را برای بشریت امروز رونمایی می کند. 

نکته قابل تامل این است که پیشتر نیز همین روزنامه صهیونیستی در سال 2019، گزارشی را با عنوان "وقتی نسل کشی مجاز می شود"، منتشر کرده که در قالب آن از ضرورت اعمال جنایت گسترده علیه مردم نوار غزه و کرانه باختری سخن گفته شده است. در این میان، نکته مهم این است که افراد مهم فعال در نشریه تایمز آو اسرائیل نظیر "دیوید هورُویتز"، سال هاست که در جبهه های مختلف رسانه ای و اندیشکده ای، قویا از ایدئولوژی صهیونیست و دستورکارهای غیرانسانی آن در عرصه بین المللی دفاع و حراست می کنند و از پیوندهای قوی نیز با تشکیلات دولتی رژیم اشغالگر قدس برخوردارند. موضوعی که نشان می دهد گزارشات و مطالب غیرانسانی این نشریه شناخته شده صهیونیستی را لزوما نمی توان مطالبِ مستقل افرادی خاص برشمرد و این مطالب عملا بازتاب‌دهنده دیدگاه های مقام های ارشد رزیم صهیونیستی و دولت این رژیم نیز هستند. 

در این چهارچوب، توجه به 2 نکته ضروری به نظر می رسد. اولا، اینکه نشریه تایمز آو اسرائیل به تازگی بر شدت حملات نفرت پراکنانه و غیرانسانی اش علیه ملت فلسطین افزوده، تا حد زیادی تابعی از روی کار آمدن مجدد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر کنونی رژیم صهیونیستی و طیف افراطیون همراه به وی در عرصه قدرت سیاسی این رژیم است. طیفی که در مدت کوتاهِ پس از به قدرت رسیدنشان، عملا جنجال های زیادی را چه در عرصه داخلی و چه منطقه ای و بین المللی به راه انداخته اند. از این رو، به طور خاص تندورهای دولت جدید رژیم صهیونیستی نظیر بزالل اسموتریچ و ایتامار بن گویر، موضع‌گیری هایی نظیر ضرورت قتل و عام دسته جمعی ساکنان یک روستای فلسطینی‌نشین به نام "الحورا" انجام داده اند و البته که در چندین نوبت نیز زمینه را برای هتک حرمت مسجد الاقصی به دست افراطیون صهیونیست فراهم کرده اند. در عین حال، آن ها از توسعه شهرک سازی های غیرقانونی در اراضی اشغالی نیز حمایت کرده اند و در اقدامی جنجالی از نقشه های جغرافیایی رونمایی می کنند که در قالب آن ها کشور اردن نیز جز قلمرو اسرائیل به حساب آمده است. 

مساله ای که سبب شده اخیرا سفیر رژیم صهیونیستی از اردن اخراج شود و حتی دولت آمریکا به عنوان متحد نزدیک اسرائیل نیز به شدت سطح روابط خود با آن را کاهش دهد. جالب اینکه وقتی اخیرا بزالل اسموتریچ به عنوان وزیر دارایی اسسرائیل به واشینگتن سفر کرد تا در یک نشست شرکت کند، هیچ مقام دولتی در آمریکا حاضر به گفتگو و ملاقات با وی نشده است. 

در این فضا که افراطیون صهیونیست عملا قدرت را در دست گرفته اند و به نحو قابل توجهی به نفرت پراکنی به ویژه علیه ملت فسلطین دست می زنند، جریان های رسانه ای نظیر تایمز او اسرائیل نیز که پیوندهای پشت پرده زیادی را با این طیف دارند، شرایط را جهت عیان سازی مواضع افراطی خود مساعد دیده اند. مساله ای که نمودهای عینی خود را اکنون به وضوح به نمایش گذاتشه است. البته که در همین چهارچوب، جهان می تواند بهتر از هر زمان دیگری، چهره واقعی و غیرانسانی صهیونیست ها را نیز مشاهده کند. 

نکته مهم دوم در این رابطه نیز این است که علی رغم ماهیت صریح نژاپرستانه، آپارتایدی و دیکتاتور مابانه گزارش‌های رسانه ای همچون تایمز آو اسرائیل که صریحا نسل کشی فلسطینی ها را امری مجاز و لازم می داند، قدرت های غربی که در تحولات داخلیِ اخیر مرتبط با کشورمان، جنجال ها و جو رسانه ای و سیاسی گسترده ای را علیه ایران به راه انداخته بودند، سکوتی محض را پیشه کردند و هیچگونه اعتراض موثری را به این قبیل مطالب و مسائلی که در یک رسانه صهیونیست منتشر می شود، انجام ندادند. 

موضوعی که نشان می دهد تا چه اندازه رویکرد غرب و متحدان بین المللی آن در رابطه با مساله حقوق بشر، غیرمنطقی و متکی بر استانداردهای دوگانه و نادرست است. در واقع، آن ها تا حد زیادی حقوق بشر را به مثابه اهرم و ابزار و نه یک مفهوم متعالی و اخلاقی در نظر می گیرند و صرفا از ان سواستفاده می کنند و به مانورهای منفی و منفعت محورانه نزد افکار عمومی بین المللی دست می زنند. معادله‌ای که در کلیت خود بر این مساله تاکید دارد که غرب نه در جایگاه مدعی حقوق بشر، بلکه کاملا بدهکار به آن است.  

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها