کد خبر: ۵۲۳۰۵۶
زمان انتشار: ۱۵:۱۸     ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
قطعا اغلب ما در طول سفر به مصرف غذا نیاز داریم، اما چه غذاهایی برای سفر ممنوع است و چه غذاهایی را می‌توان در طول سفر استفاده کرد؟

به گزارش پایگاه 598، سال نو، تعطیلات رسمی، بوی بهار، طبیعت زیبا و خیالی آسوده و راحت از مشغله‌های زندگی روتین، همگی نوروز را به بهترین فرصت برای سفر تبدیل کرده‌اند. با فرا رسیدن بهار بسیاری از افراد به فکر سفرهای نوروزی می‌افتند، اگر شما هم اهل سفر در نوروز باستانی هستید، در طول مسافرت مراقب سلامتی خود باشید و از مصرف غذاهایی که در ادامه این بخش آورده‌ایم، خودداری نمایید.

غذاهای فرآوری شده و چرب وشور

در طول سفر ممکن است غذاهایی چون فست فود،  همبرگر،  چیپس و... توجه شما را به خود جلب کند اما این غذاها یکی از بدترین انتخاب‌ها برای سفر باشند زیرا با روغن ناسالم و زیادی تهیه می‌شوند و در طول سفر ممکن است سبب دردهای معده و شکمی شوند. همچنین خوردن غذاهای چرب و نمکی می‌تواند باعث کم‌آبی و تشنگی‌تان در طول سفر شود.

خوردن کدام غذا در سفر خطرناک است؟

حبوبات

اگر معده‌تان ناراحتی دارد، از مصرف غذاهای نفاخ مانند کنسرو لوبیا، حبوبات دیگر و... بپرهیزید زیرا این نوع غذاها حاوی قندی به اسم الیگوساکارید هستند که بدن انسان توانایی شکستن و تجزیه آن را به صورت کامل ندارد و باعث نفخ و ناراحتی شکمی می‌شود.

گوشت‌های نیمه خام یا سرخ شده

در طول سفر از خوردن گوشت‌های نیمه پز بپرهیزید و از خوردن فرآورده‌های حاوی گوشت چرخ کرده مثل کباب کوبیده، همبرگر و... در رستوران‌هایی که به تمیزی آنها اطمینان ندارید، صرفنظر کنید، چرا که بسیار فساد پذیر بوده و امکان کهنگی و آلودگی آنها بسیار بالا است.

سالاد الویه

غذاهایی مثل الویه و کباب کوبیده،  کالباس و سوسیس بسیار حساس و فسادپذیر هستند، بنابراین از غذاهای دارای ماندگاری بالا استفاده کنید.

خوردن کدام غذا در سفر خطرناک است؟

غذاهای آبکی

غذاهای آبکی مثل انواع خورش‌ها، سریع‌تر فاسد می‌شوند چون میکروب‌ها و باکتری‌ها در فضای مایع، محیط مناسب‌تری برای رشد و تکثیر دارند پس غذایی که برای بین راه تهیه می‌کنید، نباید آبکی باشد.

تخم مرغ نیم پز یا عسلی

در سفر از خوردن تخم مرغ نیم پز یا عسلی به شدت پرهیز کنید، در مورد مصرف سس‌هایی هم که مواد تشکیل دهنده آنها تخم مرغ و خامه است، حتما دقت کنید.

محصولات لبنی غیراستاندارد و محلی

از نوشیدن شیرهای محلی و غیرقابل اطمینان،  پنیر محلی و پاستوریزه نشده، بستنی های سنتی، سرشیر و خامه‌های باز خودداری نمایید زیرا بسیاری از بیماری‌ها و مسمومیت‌های غذایی از همین طریق اتفاق می‌افتند.

خوردن کدام غذا در سفر خطرناک است؟

غذاهای بین راهی

در رستوران‌های بین راهی غذا نخورید زیرا این رستوران‌ها دور هستند، نظارت چندانی بر آنها نیست؛ پس در این رستوران‌ها از خوردن غذاهای حاوی سس و خورش‌های گوشت، مرغ و خوراک ماهی خودداری کنید؛ به خصوص اگر ادویه فراوان به این قبیل خوراکی‌ها افزوده شده باشد که تغییر رنگ، طعم و فساد آنها معلوم نشود.

آب چشمه و نهر و رودخانه

از آب چشمه، نهر و رودخانه برای آشامیدن استفاده نکنید و آب معدنی استفاده نمایید و اگر به آب معدنی دسترسی ندارید حتما آب را قبل از مصرف بجوشانید. باقیمانده آب بطری‌ها را نیز در پشت شیشه و زیر تابش نورخورشید قرار ندهید.

مواد غذایی کنسروی نجوشانده

در طول سفر می‌توانید از کنسروها استفاده کنید اما هرگز کنسروها نجوشانده مصرف نکنید و مواد غذایی کنسروی را قبل از مصرف ۲۰ دقیقه بجوشانید و از مصرف کنسروهای بادکرده یا زنگ‌زده جدا خودداری کنید.

خوردن کدام غذا در سفر خطرناک است؟

سبزی و سالاد

خوردن سالاد و سبزی در رستوران‌ها خطرناک است زیرا احتمال آلودگی آن زیاد است، از منزل با خود گوجه فرنگی وخیار و لیمو ترش شسته شده همراه داشته باشید و در رستوران در کنار غذایی که سفارش می‌دهید، از گوجه فرنگی و خیار خرد شده که همراه خود دارید استفاده کنید.

غذاهای نیم پز

غذاهایی را که با خود به سفر می‌برید نیم‌پز نکنید، یا از همان اول غذا را کامل بپزید یا اینکه در مقصد اقدام به پخت آن کنید. در صورت تمایل به پختن کباب و جوجه کباب در میان راه، گوشت و مرغ را از منزل در ظرف یخ گذاشته و در طول راه و قبل از کباب کردن، کاملا سرد نگهداری کنید و هنگام تهیه کباب و جوجه کباب، مواظب باشید که تمام قسمت‌های آن بخوبی پخته شود تا آلودگی احتمالی، با پختن از بین برود.

انواع مربا و سس های غیر بهداشتی

به گزارش وب گاه نمناک، در طول سفر از مرباها و سس‌های بسته بندی استفاده کنید، مصرف سس‌های غیربهداشتی و مرباهای آلوده سبب ناراحتی گوارشی و مسمومیت شما می‌شود.

خوردن کدام غذا در سفر خطرناک است؟

نکات مهم در طول سفر

اگر می‌خواهید در طول سفر سالم باشید و از سفرتان لذت ببرید، پیشنهاد می کنیم:

- از محصولات بسته‌بندی شده استفاده کنید.

- از کنسروهایی استفاده کنید که تاریخ تولید آنها جدید و تاریخ انقضای آنها در حال پایان نباشد.

- از جوجه کباب به جای کباب کوبیده استفاده کنید.

- با خوردن لیمو و پیاز به جنگ میکروب‌ها بروید.

- از شستن ظروف غذا با آب رودخانه امتناع کنید.

- همیشه مقداری نان همراه داشته باشید.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها