به گزارش پایگاه 598، به نقل از روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، مجید نامجو گفت: این موکبها با پشتیبانی مردمی و کمکهای خیران حرمساز از ۱۶ استان کشور به مناطق زلزله زده گسیل شده اند.
به گفته وی، موکبهای مستقر در مناطق زلزله زده خوی روزانه به طور متوسط ۵۰ هزار پرس غذا طبخ و در بین هموطنان توزیع میکنند.
جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات با بیان اینکه آمادگی داریم تا میزان طبخ و توزیع روزانه غذا را به ۱۰۰هزار پرس افزایش دهیم گفت: براساس تصمیم مسئولان استان، قرار شده است تا به موازات ایجاد امکانات اولیه برای هموطنان زلزله زده، از میزان طبخ و توزیع غذای گرم کاسته شده و در عوض توزیع اقلام خوراکی و جیره خشک جایگزین شود.
وی با بیان اینکه تا کنون حدود ۳هزار پروانه موکبداری در سراسر کشور صادر شده است، خاطرنشان کرد: پس از دریافت نظرات و پیشنهادات موکبها و بررسی نقاط ضعف و قوت در سالهای گذشته، تصمیم گرفته شد تا با هدف ارتقاء سطح خدمات موکبها، قرارگاه اربعین حسینی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات ایجاد شود.
نامجو با بیان اینکه ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات و موکبها نمونه موفق از تشکلهای مردم نهاد هستند، گفت: خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی و کمک به هموطنان در مواقع بحرانی مانند زلزله و سیل، دو مأموریتی است که برای موکبها در نظر گرفته شده است.