کد خبر: ۵۲۱۵۱۹
زمان انتشار: ۱۱:۳۹     ۲۶ بهمن ۱۴۰۱
رونمایی از پرویز ثابتی، یکی از جنایت‌کاران شناخته شده ساواک در دورهمی ضدانقلاب این سوال را در میان قربانیان جنایت‌های او به‌وجود آورده که آیا امکان پیگیری حقوقی این موضوع وجود دارد.

به گزارش پایگاه 598، چند روز قبل بود که در تجمع ضدانقلاب و عناصر سلطنت‌طلب در آمریکا از چهره‌ای رونمایی شد که به‌دلیل جنایات خود زندگی پنهانی و بی‌سر و صدا را انتخاب کرده بود. این چهره جنایتکار، کسی جز پرویز ثابتی، مسئول اداره سوم ساواک و رئیس ساواک تهران نبود.

مسئولیت اداره سوم ساواک برای سرکوب گسترده مخالفان رژیم ستم‌شاهی

اداره سوم ساواک، مهم‌ترین رکن ساواک در جهت برخورد خشن با مخالفان شاه بود که نقش مستقیم و مؤثری در حذف مبارزانی داشت که به نظام سلطنتی معترض بودند. زندان کمیته مشترک ضدخرابکاری در ردیف یکی از ادارات کل سوم ساواک قرار داشت که اکنون به موزه عبرت تغییر نام داده و می‌توان بخشی از جنایات رژیم پهلوی در سرکوب گسترده مخالفان را در آن دید.

در حقیقت مهم‌ترین مسئولیت اداره سوم ساواک، تجسس، مراقبت و تعقیب فعالیت‌های ضد رژیم شاهنشاهی بود و در زمان فعالیت ساواک، اساسی‌ترین وظایف ساواک را دنبال می‌کرد.

واکنش عفو بین‌الملل به جنایات ساواک

جنایت‌ها و اقدامات ناقض حقوق بشر توسط ساواک آن‌قدر گسترده و فاحش بود که موجب شد حتی سازمان عفو بین‌الملل که مورد حمایت غرب قرار دارد، در گزارشی که در سال ۱۹۷۶ در روزنامه واشنگتن منتشر شد، به این اقدامات واکنش نشان دهد و به این موضوع اذعان کند ۲۵ تا ۱۰۰ هزار نفر به‌دلیل مخالفت با رژیم ستم‌شاهی تحت شکنجه قرار گرفته‌اند.

در این گزارش به صراحت گفته شده است که «سرکوب مخالفان سیاسی بر عهده ساواک، پلیس مخفی ایران است که با بی‌رحمی شدید انجام می‌گیرد».

شکنجه روحی و جسمی، تجاوز، ضرب و شتم و آزار و اذیت خانواده‌های زندانیان، اعتراف‌گیری ساختگی جهت صدور احکام غیرعادلانه هم‌چون حبس‌های طویل‌المدت و اعدام فقط بخشی از اقدامات اداره سوم ساواک بود که مسئولیت آن را پرویز ثابتی بر عهده داشت.

چالش جدی غرب در دفاع از حقوق بشر با رونمایی از ثابتی

رونمایی از پرویز ثابتی در گردهمایی ضدانقلاب خارج‌نشین در کنار اینکه پرده از ماهیت کثیف و پلید عناصر سلطنت‌طلب برداشت، ادعاهای حقوق بشری غرب و در رأس آن آمریکا را با چالش جدی مواجه کرد.

محاکمه مضحک کارمند سابق قوه قضائیه به‌دلیل نقض حقوق بشر در کنار زیست آزادانه جنایتکار اعظم

پوشالی و مضحک بودن ادعاهای حقوق بشری زمانی بیشتر به چشم می‌رسد که یک کارمند سابق قوه قضائیه به‌نام حمید نوری هم‌اکنون در سوئد به‌دلیل آنچه که نقض حقوق بشر اعلام شده و در دادگاهی به‌دور از عدالت و فاقد صلاحیت محکومیت پیدا کرده و در حال حاضر زندانی است و تحت انواع شکنجه‌های روحی قرار دارد؛ اما یکی از ناقضان جنایت علیه بشریت و آزادی‌خواهی به‌نام پرویز ثابتی در غرب مدعی حقوق بشر آزادانه زندگی می‌کند و با شرکت در گردهمایی‌های ضدانقلاب سودای بازگشت به دوران اوج خود را دارد!

پرویز ثابتی یکی از مهم‌ترین متهمان فراری دادگاه انقلاب است

کمال رئوف، حقوقدان و وکیل پایه یک دادگستری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر و با بیان اینکه پرویز ثابتی یکی از مهم‌ترین متهمان فراری دادگاه انقلاب در بدو پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود، گفت: این فرد سالیان سال تحت تعقیب بوده و هست و بر همین اساس در بی‌خبری زندگی می‌کرد اما به یکباره در گردهمایی ضدانقلاب از او رونمایی شد.

این حقوقدان با اشاره به رفتار دوگانه کشورهای غربی در مواجهه با موضوع حقوق بشر اظهار کرد: غرب و در رأس آن آمریکا همواره چنین جنایتکارانی را به‌عنوان مهره‌های پنهان خود نگهداری می‌کند تا در مواقع مورد نیاز از آن‌ها بهره‌برداری کند.

وی تصریح کرد: بسیاری از مبارزان سیاسی از گروه‌های مختلف و حتی اعضای سازمان تروریستی منافقین توسط این فرد و یا مأموران او تحت شکنجه قرار گرفتند؛ اما همچنان شاهد سکوت نهادهای حقوق بشری در خصوص این موضوع هستیم.

اقدامات قابل پیگیری حقوقی است

رئوف با تاکید بر اینکه پناه دادن آمریکا به پرویز ثابتی چهره تروریست‌پرور امپریالیسم را بیش از پیش آشکار ساخت، گفت: جنایات این فرد کاملاً مستند است و در اسناد تاریخی و حقوقی ثبت شده که قابلیت تعقیب حقوقی و کیفری را در مراجع قضائی صالح دارد.

غیرقابل انکار است که سازمان تروریستی منافقین یکی از پایه‌های اصلی پرونده‌سازی برای حمید نوری به بهانه‌های واهی حقوق بشری در سوئد محسوب می‌شود؛ اما این سازمان تروریستی که خود کارنامه سیاهی در نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت دارد، در قبال جنایتکاری چون پرویز ثابتی سکوت اختیار کرده که همین امر نشان‌دهنده اجماع تروریست‌های غرب‌نشین علیه ایران اسلامی و اغراض شوم آن‌ها است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها