
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
مصطفی دنیزلی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص بازی روز سهشنبه مقابل الهلال عربستان عنوان کرد: با توجه به اتفاقاتی که برای پرسپولیس افتاده وظیفه دارم آرامش را در این تیم برقرار کنم تا بتوانیم با تمرکز لازم برابر تیم خوب الهلال قرار بگیریم.
وی افزود: در عربستان نتیجه خوبی گرفتیم اما در بازی سهشنبه به فکر برد و سرگروهی هستیم. الهلال هم قطعا برای کسب امتیاز به ایران میآید و با توجه به نزدیکی دو تیم بازی سخت و حساسی را در پیش داریم.
دنیزلی تاکید کرد: پس از بازی مقابل تراکتورسازی با آن نتیجه بد سعی میکنم بیشتر بازیکنان را به هم نزدیک کنم. ضمن اینکه امیدوارم هواداران ما را در دیدار مقابل الهلال مثل بازی با الغرافه تنها نگذارند.