به گزارش پایگاه 598، به نقل از تجارتنیوز: قیمت خودرو صفر داخلی روز چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱با تغییراتی همراه شد.
قیمتهای ثبتشده در سایتهای آگهی خودرو پس از گذشت هفتهها از سقفشکنی دلار، حکایتگر بلاتکلیفی و سردرگمی بازار است.
قیمت خودرو همگام با افزایش نرخ دلار شروع به افزایش کرد. اما هنگامی که نوسانات دلار متوقف شد، اما خودرو درگیر افزایش قیمتها بود که البته همچنان نیز ادامه دارد.
برخلاف ماههای گذشته که قیمت پراید ثابت مانده بود، اما بالاخره سقفشکنی تاریخی دلار این ثبات را شکست و این خودرو را با نوسان قیمت همراه کرد. پراید پس از چند روز مقاومت امروز مجددا با افزایش قیمت همراه شد.
پراید ۱۱۱ اکنون در قیمت ۲۱۴ میلیون تومان به فروش میرسد. اما پراید ۱۳۱ نیز اکنون به نرخ ۱۹۶ میلیون تومان عرضه میشود.
پژو ۲۰۷ اتومات هم که روزها با افزایش قیمت همراه شده بود، امروز نیز مجددا به قیمت ۶۶۰ میلیون تومان رسید.
خودرو دنا معمولی هم که روزها بود که با ثبات قیمت همراه شده بود، امروز نیز مانند روز گذشته، پنج میلیون تومان گران و با قیمت ۴۴۵ میلیون تومان در بازار عرضه شد.
پژو پارس اتوماتیک که روزها در قیمت ۵۰۰ میلیون تومان ثابت مانده بود، اکنون در قیمت ۵۱۵ میلیون تومان در بازار خودرو کشور به فروش رسید.
تارا اتوماتیک هم که در روزهای گذشته با افزایش قیمت قابلتوجهی همراه شد، امروز شش میلیون تومان افزایش قیمت داشت و به نرخ ۶۳۸ میلیون تومان رسید.
اما فعالان بازار خودرو میگویند که برخی خودروها بیشتر خرید و فروش میشوند و پرطرفدار هستند. این خودروها با چه قیمتی در بازار معامله میشوند؟
تیبا هاچبک پلاس که از خودروهای پرطرفدار این روزهاست، صبح امروز با چهار میلیون تومان افزایش قیمت نسبت به روز گذشته در محدوده ۲۲۸ میلیون تومان قیمتگذاری شد.
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ دو صفر نسبت به روز گذشته چهار میلیون تومان افزایش قیمت داشت و حالا ۳۴۵ میلیون تومان ارزش دارد. در این میان، تیپ پنج این مدل پژو سه میلیون تومان گران شد و در بازار کشور در نرخ ۳۹۸ میلیون تومان به فروش رسید.
فربد زاوه، کارشناس صنعت خودرو گفت: قیمتها همچنان فزاینده است. اما سطح معاملات پایین است و بازار در وضعیت رکود تورمی قرار دارد که هر روز تورم آن تشدید میشود.
او افزود: این افزایش قیمت دلیلی جز تورم عمومی در کشور ندارد. تا زمانی که مشکلات موجود به تورم در کشور برطرف نشود، این روند افزایش قیمت ادامه دارد.
چندی پیش نیز عماد جعفری، کارشناس صنعت خودرو در رابطه با تاثیر عرضه خودرو در بورس کالا بر قیمت خودرو گفت: عرضه خودرو در بورس کالا تنها به دولت کمک میکند و کمکی به کاهش قیمتها نمیکند.
این کارشناس توضیح داد: از طرفی دیگر، سودی که از عرضه خودرو در این محیط بهدست میآید نه به جیب مصرفکنندگان میرود و نه خودروسازان که آن را در راستای پیشرفت خود استفاده کند.
او افزود: برای کاهش قیمت خودرو فقط باید دست واسطهها را کوتاه کرد و عرضه خودرو در بورس کالا چنین کاری را انجام نمیدهد. در حال حاضر نیز هیچ عاملی برای کاهش قیمت خودرو وجود ندارد و به نظر میرسد بازار به همین روند افزایش قیمت خود ادامه دهد.