کد خبر: ۵۱۷۹۴۵
زمان انتشار: ۰۹:۰۶     ۰۸ آذر ۱۴۰۱
صهیونیست‌ها که تصور می‌کردند می‌توانند از جام جهانی قطر به عنوان فضایی برای مشروعیت‌بخشی به اشغالگری خود در فلسطین و فرصتی جهت تحریک افکار عمومی مردم عرب و مسلمان بهره‌برداری کنند، با واقعیتی مواجه شدند که کاملا برخلاف تصورات آن‌ها بود.

به گزارش پایگاه 598، «در قطر فهمیدیم که اعراب چقدر از اسرائیل متنفرند و می‌خواهند ما را از روی زمین محو کنند. فهمیدیم آنها نسبت به هرچیزی که به اسرائیل مربوط شود نفرت شدیدی دارند و ما با احساس بسیار بدی قطر را ترک می‌کنیم»؛ این‌ها جملاتی هستند که خبرنگاران روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت در گزارش خود از جام جهانی قطر نوشته و میزان تحقیر اسرائیلی‌ها و نفرتی که شهروندان کشورهای عربی و اسلامی از آنها دارند را توضیح دادند.

خبرنگاران صهیونیست که برای تهیه گزارش از جام جهانی به قطر آمده و تصور می‌کردند قرار است از این فضا برای نزدیک شدن به ملت‌های عربی و مسلمان استفاده کنند، با واقعیتی مواجه گشته‌اند که کاملا بر خلاف میل و تصور آنهاست. صهیونیست‌ها می‌گویند، ایرانی‌ها، قطری‌ها، مراکشی‌ها، اردنی‌ها، سوری‌ها، مصری‌ها و لبنانی‌ها در خیابان با نفرت به ما نگاه می‌کنند. ما خودمان را اهل «اسرائیل» معرفی کردیم اما این مسئله همواره منجر به رویارویی شدید ما با اعراب و مسلمانان می‌شود. بنابراین تصمیم گرفتیم که بگوییم ما روزنامه‌نگارانی از اکوادور هستیم.

آنها ابراز تعجب و تاسف کرده و می‌گویند که گمان می‌کردند توافق‌های عادی سازی بین چند کشور عربی و اسرائیل راه را برای تثبیت موقعیت این رژیم به عنوان یک موجودیت طبیعی در منطقه باز می‌کند و در رویدادی مانند جام جهانی که برای نخستین بار در یک کشور عربی در غرب آسیا برگزار می‌شود، ملت‌های عربی به گرمی از اسرائیلی‌ها استقبال خواهند کرد اما اتفاقی که افتاده کاملا برعکس است.

گزارش‌های منتشر شده از جانب رسانه‌ها به ویژه رسانه‌های صهیونیستی و همچنین کلیپ‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده نشان می‌دهد توده‌های ملت‌های عربی و اسلامی در جام جهانی قطر، احساسات واقعی خود را در نفرت از اشغالگران ابراز می‌کنند. این مسئله نشان می‌دهد راه رژیم‌های عربی که در باتلاق عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها گرفتار شده‌اند کاملا جدا از ملت‌های آنهاست و این توافق‌های سازش هیچ مشروعیت مردمی ندارد. همچنین اگر در این کشورها یک فضای دموکراسی وجود داشت و مردم در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌کردند، حاکمان آنها هرگز نمی‌توانستند اقدام به انعقاد قرارداد عادی‌سازی با رژیم اشغالگر کنند.

پس از آن که هواداران عرب و مسلمان در جام جهانی بعد از مطلع شدن از هویت خبرنگاران صهیونیست از مصاحبه با آنها خودداری کردند، موجی از ناامیدی میان این خبرنگاران و همچنین همه اسرائیلی‌هایی که برای تماشای مسابقات فوتبال به قطر آمده‌اند مشاهده می‌شود. «تل شور» خبرنگار شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در دوحه زمانی که قصد مصاحبه با هواداران را داشت با تظاهرات این هواداران در رد عادی‌سازی و حمایت از ملت فلسطین مواجه شد.

صحنه‌های حمایت از فلسطین و رد اسرائیل در جام جهانی قطر به طور گسترده در شبکه‌های اجتماعی منتشر و با استقبال گسترده فعالان مواجه شد. به این ترتیب رسانه‌های صهیونیستی که تصور می‌کردند می‌توانند از جام جهانی قطر برای مشروعیت‌بخشی به موجودیت جعلی خود در منطقه استفاده کنند، مجبور به عقب‌نشینی شدند. درواقع اتفاقی که برای اسرائیلی‌ها در قطر رخ داد یک گل به خودی بود و ملت‌های عربی و مسلمان موفق شدند دشمن صهیونیستی را در همان ابتدای مسابقات جام جهانی از قطر بیرون کنند.

به این ترتیب صهیونیست‌ها در نتیجه این شکست مفتضحانه خود از خبرنگارانشان خواستند که مصاحبه و هرگونه تماس با هواداران در جام جهانی را متوقف کنند و تبلیغات و بازاریابی آنها از توافق‌های عادی‌سازی جلو پخش زنده دوربین‌ها شکست خورد.

اما اینکه ملت‌های عربی و مسلمان در جریان مسابقات جام جهانی قطر اقدام به تحریم رسانه‌های صهیونیستی و تحقیر اسرائیلی‌ها کرده و شعارهای ضد اسرائیلی در حمایت از فلسطین سر دادند، یک اتفاق تصادفی نیست بلکه معانی مهمی را در یک رویداد ورزشی جهانی منعکس می‌کند که برخی از شاخص‌های آن را می‌توان به این شکل ارزیابی کرد:

-آنچه که در جام جهانی قطر رخ داد موید آن است که رفتار رژیم‌های عربی و امضای توافق‌های عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی رویکردی یکجانبه از سوی رژیم‌های مذکور بوده و به هیچ وجه بیانگر موضع و آرمان‌های مردم عرب نیست و این ملت‌ها همواره حامی فلسطین و آرمان و مقاومت آن هستند.

-رد هرگونه عادی‌سازی با رژیم اشغالگر از جانب ملت‌های عربی و مسلمان در جریان یک رویداد جهانی، برای نخستین بار نبوده و نمایشگاه اکسپو دبی که اواخر سال گذشته میلادی برگزار شد شاهد استقبال تعداد کمی از عرب‌ها و مسلمانان بود و این تعداد در مقایسه با سال‌های گذشته از 25 میلیون نفر به 5 میلیون کاهش یافت. علت این امر امتناع اعراب و مسلمانان از شرکت در رویدادی بود که اسرائیلی‌ها نیز در آن حاضر شده بودند.

-اتفاقی که امسال در جام جهانی قطر برای صهیونیست‌ها رخ داد یک سیلی بزرگ به رژیم اشغالگر بود که از هر رویدادی برای جلب افکار عمومی مردم عرب و مسلمان سوءاستفاده می‌کند و همواره مدعی بوده که توانسته در میان ملت‌های عربی نفوذ و افکار عمومی آنها را تحریک کند.

-تحریم رسانه‌های صهیونیستی از جانب هواداران عرب و مسلمان راه را به روی هرگونه تلاش‌های این رژیم برای تبلیغ ادعاهای صلح‌طلبی و سرپوش گذاشتن بر جنایت‌های خود علیه فلسطینیان و مقدسات اسلامی و مسیحی و تضعیف وجهه و حقوق ملت فلسطین در برابر افکار عمومی جهان بست.

-این مواضع و رفتارهای ملت‌های عربی در جام جهانی قطر کاملا مطابق با نتایج نظرسنجی اخیر موسسه واشنگتن است که در مارس گذشته اعلام کرد درصد مخالفت ملت‌های عربی با توافق‌نامه‌های عادی‌سازی دولت‌هایشان با اسرائیل همچنان در حال افزایش است. به طوری که این درصد در بحرین به 71، امارات 76 و عربستان 75 درصد رسیده و این ثابت می‌کند که رد عادی‌سازی با اشغالگران یک امر رایج در میان ملت های عربی است.

-تحریم اسرائیلی‌ها در قطر توسط مردم عرب و مسلمان میزان عشق این مردم به فلسطین و مقاومت را آشکار و دروغ‌های «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر مکلف به تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی را که همواره افتخار می‌کرد و مدعی بود که ملت‌های عربی آمادگی پذیرش عادی‌سازی با اسرائیل را دارند، برملا کرد.

بنابراین دیدیم که آرمان فلسطین در استادیوم‌های ورزشی قطر که برای جام جهانی آماده شده‌اند حضور داشت و این رویداد جهانی فرصتی طلایی برای مردم عرب ایجاد کرد تا احساس واقعی خود را نسبت به صهیونیست‌ها نشان داده و اجازه ندهند که رژیم اشغالگر از جام جهانی برای مشروعیت‌بخشی به اشغالگری خود در فلسطین استفاده کند.

اتفاقی که در جام جهانی قطر رخ داد نشان می‌دهد که حضور اسرائیلی‌ها در قطر تحت فشارهای فیفا هرگز به معنی عادی‌سازی این کشور (قطر) با رژیم صهیونیستی نبوده و مقامات قطری نیز بر این موضوع تاکید دارند و همچنین ثابت شد که مسئله فلسطین آرمان مشترک همه عرب‌ها و مسلمانان است. به طوری که هرزمان که اشغالگران در کنار سازشکاران تلاش می‌کنند آرمان فلسطین را کمرنگ کرده یا از بین ببرند، مسئله فلسطین با همبستگی مردم عرب و مسلمان دوباره به کانون توجهات برمی‌گردد.

رسانه‌های عربی از جمله شبکه المیادین در همین زمینه به شادی ملت‌های عربی و مسلمان از پیروزی تیم ملی جمهوری اسلامی ایران برابر ولز و امیدواری آنها برای تکرار این پیروزی در برابر آمریکا اشاره و تاکید کردند این رفتار هواداران عرب به معنای شکست کمپین‌های دشمنان است که می‌خواستند افکار عمومی ملت‌های عربی و ایران را به یکدیگر بدبین کنند و می‌بینیم که همه آنها یکصدا برای حمایت از فلسطین متحد شده‌اند.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها