کد خبر: ۵۱۶۴۰۸
زمان انتشار: ۰۸:۴۶     ۰۹ آبان ۱۴۰۱
مدیر کل دفتر بهداشت آب و فاضلاب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ضمن تکذیب شایعات مطرح شده در خصوص کیفیت آب در کشور، گفت: نظارت ویژه ای از سوی شرکت های آب و فاضلاب، وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی بر کیفیت آب در تمام شهرها و حتی روستاها وجود دارد و جای هیچگونه نگرانی در این خصوص نیست.

به گزارش پایگاه 598، مدیر کل دفتر بهداشت آب و فاضلاب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ضمن تکذیب شایعات مطرح شده در خصوص کیفیت آب در کشور، گفت: نظارت ویژه ای از سوی شرکت های آب و فاضلاب، وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی بر کیفیت آب در تمام شهرها و حتی روستاها وجود دارد و جای هیچگونه نگرانی در این خصوص نیست.

احمد منتظری با بیان اینکه در حال حاضر بهداشت و کیفیت آب در ۹۰۰ آزمایشگاه آب و فاضلاب در سراسر کشور توسط شرکتهای آب و فاضلاب مورد آزمایش قرار می گیرد، اظهار کرد: سالانه حدود ۲۰ میلیون آزمون کلرسنجی انجام می شود و حدود ۵۰۰ هزار آزمون میکروبی صورت می‌گیرد و این مساله جدا از فعالیتی است که وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی در تمام استانهای کشور به صورت مستقل و مجزا انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی آزمایشاتی را به صورت ناظر مستقل انجام می دهند، به گونه ای که هیچ وابستگی به شرکت آب و فاضلاب ندارند، ادامه داد: این آزمایشها در تمام شهر ها و حتی روستاهای کشور انجام می‌شود و تنها نهاد ذی صلاح از نظر قانونی برای اظهار نظر در خصوص بهداشت آب، دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت هستند.

مدیر کل دفتر بهداشت آب و فاضلاب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: وزارت بهداشت مرکزی تحت عنوان سلامت و محیط کار دارد که وظیفه آن این است که نتایج آزمونهای کیفیت آب را بررسی و تحلیل می کند و در صورتی که هرگونه مشکلی حتی در دورافتاده ترین روستاها درخصوص بهداشت آب وجود داشته باشد مورد کنترل آنها قرار می‌گیرد.

منتظری با تاکید بر اینکه بررسی کیفیت آب در کشور از دو مسیر مستقل یکی توسط شرکت های آب و فاضلاب و دیگری توسط وزارت بهداشت انجام می شود، گفت: شایعاتی که در این راستا مطرح می شود جنبه های عوام فریبی دارد. شرکتهای آب و فاضلاب به واسطه اینکه زیرمجموعه وزارت نیرو و دانشگاه های علوم پزشکی به واسطه اینکه زیرمجموعه وزارت بهداشت هستند، به هیچ عنوان اجازه نمی دهند که آب آلوده در کشور توزیع شود و امکان ندارد اگر آب آلوده ای توزیع شده باشد این نهادهای نظارتی از این قضیه بی اطلاع باشند؛ بنابر این شایعاتی که مطرح می شود کذب است.

وی با اشاره به آزمایشگاههای مجهز کنترل کیفیت آب در تهران و سایر استانها گفت: در تمام استانهای کشور آزمایشگاههایی وجود دارد که به چند بخش آزمایشگاههای میکروبی، آزمایشگاههای فیزیکی و شیمیایی، آزمایشگاههای بیولوژیک، آزمایشگاههای ریزآلاینده آلی و معدنی تقسیم می شوند؛ همچنین تعدادی آزمایشگاه فاضلاب وجود دارد.

مدیر کل دفتر بهداشت آب و فاضلاب شرکت مهندسی آبفا با بیان اینکه آب و فاضلاب تهران آزمایشگاه مرجع دارد که دارای تاییدیه های بین المللی است، همچنین تعدادی آزمایشگاه دیگر نیز در کشو داریم که نهادهای بین‌المللی اعتباردهی آنها را مورد بررسی قرار دادند و نتایج آزمونهای آنها را تایید کردند، گفت: در اکثر استانها آزمایشگاههایی وجود دارد که قابلیت اندازه گیری عوامل آلی و ریزآلاینده ها را دارند؛ حتی در استان سیستان و بلوچستان بوشهر، شیراز، مشهد، خوزستان، آذربایجان غربی و شرقی و به طور کلی همه استان ها به این ابزارها و تجهیزات مجهز هستند.

به گفته وی این ابزارها و تجهیزات یک جنبه کار هستند و جنبه دیگر این است که نیروهای متخصص و تحصیل کرده در این آزمایشگاه ها فعال هستند و از این بابت اطمینان کافی وجود دارد و با صراحت می‌توان اعلام کرد به واسطه نظارتهایی که شرکتهای آب و فاضلاب و دانشگاه های علوم پزشکی انجام می دهند نگرانی برای کیفیت آب وجود ندارد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها