به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری 598، محسن محمودآبادی: آخرین روزهای عمر دولت اصلاحات با پانصد و شصت و ششمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با عنوان «راهبردهای گسترش فرهنگ عفاف» مصادف بود. جلسهای که با مصوبات چند دهگانه خود منجر به شکلگیری طرح موسوم به «گشت ارشاد» شد.
محمدخاتمی با شعارهای عوام فریبانه خود مبنی بر حقوق شهروندی، حق انتخاب پوشش توسط افراد و... توانست در انتخابات ریاست جمهوری 1376 رای بیاورد. اما دولت اصلاحات برخلاف ادعاهای خود، در آخرین روزهای عمر خود میراثی بنام «طرح گشت ارشاد» را برای دولتهای بعد بجا گذاشت. طرحی که تاکنون حواشی کمی نداشته است!
در حال حاضر رسانههای اصلاحطلب دوباره مردم را بازیچه خود قرار داده و گشت ارشاد را محصول دولت احمدینژاد معرفی میکنند! استدلال مضحک آنان هم تاریخ ابلاغ مصوبه شورای انقلاب فرهنگی است که مربوط به روزهای اول دولت نهم است. گفتنی است که اصلاحاتیون در هیچ یک از نوشتههای خود، اشارهای به طراحان و تاریخ مصوبه یادشده نمیکنند چراکه همانطورکه گفته شد این مصوبه در تاریخ 4 مرداد 1384 به ریاست محمد خاتمی به تصویب رسیده؛ یعنی 8 روز پیش از شرووع ریاست جمهوری احمدینژاد!
لذا این مصوبه در 17 مرداد 1384 تنها از سوی احمدینژاد ابلاغ شده است. از اینرو بهتر است که اصلاحاتیون درخصوص چرایی طرح این مصوبه از سوی رئیس دولت اصلاحات، پاسخگو باشند!
از طرفی علیالظاهر جبهه اصلاحات فریادهای علی مطهری را بر سر رئیس جمهور وقت بخاطر عدم حمایت وی از گشت ارشاد را فراموش کرده یا اینکه مطهری را از دایره اصلاحاتیون خارج کردهاند؟!
مدعیان اصلاحات که امروزه از خواب 8 ساله بیدار شده و رئیسی و وزارت ارشاد را مسئول اتفاقات اخیر دانسته و از آنها طلب لغو گشت ارشاد را دارند باید پاسخ بدهند که چرا در دولت یازدهم و دوازدهم تقاضای لغو طرح گشت ارشاد را از حسن روحانی به عنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی نکردند؟ نکند که در آن زمان منافعاتان ایجاب نمیکرد؟
در اینجا باید به سخن پراکنی عدهای از اصلاحاتیون همچون محمود صادقی و پروانه سلحشوری پرداخت که با اظهارات خود افکار عمومی را مشوش کردهاند بپردازیم.
تشویش اذهان عمومی در بحرانهای اجتماعی توسط اصلاحاتیون اتفاق جدیدی نبوده و نیست. اصلاحطلبان عادت دارند در قائلههایی که معمولا یک سرش به خودشان بازمیگردد، حواشی درست کنند. اما در اینجا خطاب ما قاضی القضات است که تا کی باید با سلبریتیهای اصلاحات که در برهههای حساس، هیزم بر آتش فتنه میریزند، مماشات شود؟ مردم چقدر باید هزینه حواشیها و نظرات ناسنجیده آنها را بدهد؟
انتهای گزارش/