کد خبر: ۵۱۴۷۰
زمان انتشار: ۱۶:۰۷     ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۱
مطالعات پزشکی مستقل نشان می‌دهد که ۱۵ درصد کودکانی که در شهر فلوجه عراق به دنیا می‌آیند تحت تاثیر تسلیحات شیمیایی ارتش آمریکا دچار نارسائی‌های مادرزادی و سرطان هستند.

فارس، روزنامه ایندیپندنت در گزارشی نوشت: "سیف‎الدین" یک پسر بچه عراقی است که به مدت 14 ماه زیر یک پتو دراز کشیده است، اغلب گریه می‌کند، سرش دوبرابر اندازه یک سر معمولی است، فلج است و نابینا.

"سیف الدین عبدالعزیز محمد" نام کامل او است و هنگامی که دوستانش یا افراد فامیل برای دیدن وی به اتاقش می‌روند بسیار خوشحال می‌شود.

اما او هرگز از جریانات دوروبرش خبر ندارد و از آزادی‌های خاورمیانه هیچ لذتی نمی‌برد! او فقط می‌تواند دستانش را کمی تکان دهد و بطری شیر را بردارد. حتی جابجایی او توسط پدرش نیز سخت است و همیشه در یک اتاق مثل زندانی‌هاست.

این گزارش افزود: بسیاری از خانواده‌های شهر فلوجه عراق بچه‌هایی دارند که به گفته پزشکان با نارسائی‌های مادرزادی به دنیا می‌آیند. این خانواده‌ها اغلب ترجیح می‌دهند که در را به روی غریبه‌ها باز نکنند به ویژه بعد از دو جنگ نیروهای آمریکایی علیه شورشیان در سال‌های 2004 و 2007.

*استفاده از گلوله های فسفری توسط ارتش آمریکا

بعد از اینکه استفاده از گلوله‌های فسفری در طول جنگ دوم فلوجه توسط نیروهای آمریکایی انکار شد، ارتش آمریکا بعدها پذیرفت که از این مهمات استفاده کرده است.

گزارشات پزشکی مستقل نشان می‌دهد که میزان بچه‌هایی که با نارسایی مادرزادی مواجه‌اند از دیگر مناطق عراق بسیار بیشتر است و هیچ کس نمی‌تواند انکار کند که عامل اصلی آن استفاده از سلاح‌های شیمیایی در فلوجه توسط نیروهای آمریکایی است.

پدر سیف الدین می‌گوید که علت همه این بیماری‌ها استفاده از گلوله‌های فسفری توسط سربازان آمریکایی است. من چندین مورد دیگر از بچه‌های فلوجه که نارسایی مادرزادی دارند را دیدم. وقتی پسرم را برای اولین بار به بیمارستان بردم دیدم که خانواده‌های دیگری نیز این مشکل را دارند.

مطالعات نشان می‎‌دهد که از سال 2004 به بعد میزان کودکانی که با نارسایی‌های مادرزادی و سرطان به دنیا می‌آیند بیشتر شده است. آخرین گزارش نیز نشان می‌دهد که حدود 15 درصد از همه کودکانی که به دنیا می‌آیند با این بیماریها مواجه هستند.

*جنگ‌های فلوجه

اولین نبرد فلوجه در آوریل 2004 شروع شد و حدود یک ماه به طول انجامید و نیروهای آمریکایی در تصرف شهر شکست خوردند.

جنگ دوم فلوجه در سال 2007 رخ داد و شهر از شورشیان پاکسازی شد.

بعدها مشخص شد که نیروهای آمریکایی در این جنگ برای خود پناه‌گاههای فسفری ایجاد کرده بودند.

یک گزارش که درسال 2010 انجام شده است نشان می‌دهد که میزان مرگ و میر کودکان، ابتلا به سرطان و سرطان خون در فلوجه بسیاربیشتر از بازماندگان هیروشیما و ناکازاکی که هدف بمب اتمی آمریکا در جنگ جهانی دوم قرار گرفتند، است.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
هلن 202020
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۵:۳۰ - ۲۳ دی ۱۳۹۲
۰
۰
وااااای خدایا
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها