کد خبر: ۵۰۹۷۶۵
زمان انتشار: ۱۰:۱۳     ۲۸ تير ۱۴۰۱
تهران- ایرنا- دارنده مدال نقره دوومیدانی بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو گفت: شرایط بدی برای تمرین در اندیمشک دارم و برخی مواقع با استفاده از نور کم خیابان تمریناتم را پیگیری می‌کنم.

دارنده نقره پارالمپیک توکیو: گاهی مجبورم با نور خیابان تمرین کنم

به گزارش پایگاه خبری 598 به نقل از «امان‌الله پاپی»‌ روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به‌تعویق بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۲ هانگژو، اظهار داشت: فدراسیون جانبازان و معلولین و کمیته ملی پارالمپیک بلافاصله بعد از پایان بازی‌های پارالمپیک توکیو اردو آماده‌سازی ورزشکاران برای حضور در هانگژو را در دستور کار قرار دادند، اما تعویق بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۲ موجب شد تا یکسال دیگر منتظر باشیم. هنوز هم زمان دقیقی برای بازی‌های پاراآسیایی اعلام نشده است. البته تا برگزاری چهارمین دوره بازی‌های پاراآسیایی یک اعزام خارج از کشور داریم و باید شهریورماه به مراکش برویم.

دارنده مدال نقره بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو این را هم گفت: نفر نخست آسیا در پرتاب نیزه هستم و تنها یک نفر از جمهوری آذربایجان بالاتر از من قرار دارد. مشکلی برای حضور در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو ندارم. اعزام به این بازی‌ها براساس دستورالعمل کیفی‌گرایی است. بهترین رکوردم ۴۹.۵۶ سانتی‌متر است که با آن مدال نقره پارالمپیک توکیو را کسب کردم.

دارنده نقره پارالمپیک توکیو: گاهی مجبورم با نور خیابان تمرین کنم

پاپی ادامه داد: از سال ۲۰۱۷ عضو تیم ملی پارادوومیدانی ایران بودم و همواره مدال کسب کردم. هدفم حضور در پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس است اما شرایط سختی برای تمرین دارم زیرا شهر اندیمشک امکانات لازم را برای تمریناتم ندارد. اگر هم به اهواز یا دیگر شهرها بروم باید هزینه را از جیب خودم بپردازم. زمانی که خارج از اردوهای تیم ملی هستم تمریناتم سخت می‌شود. چند وقت پیش  برای تمرین با مربی به شهر یاسوج رفتم مجبور شدم هزینه ۱۵ روز اقامت در آن شهر را خود پرداخت کنم. امیدوارم شرایطی فراهم شود که بتوانم در اندیمشک تمرین کنم.

او با اشاره به شرایط سخت تمرینی در گرمای استان خوزستان، افزود: یک ورزشگاه در شهر اندیمشک است اما در آن رشته‌های مختلف تمرین دارند. یک سکو با هزینه خودم طراحی کردم و مجبورم بعد از ساعت ۹ شب برای تمرین بروم. نور ورزشگاه کم است و حتی زمانی که نیزه اوج می گیرد من آن را نمی‌بینم. مربیم که در انتهای خط پرتاب است نیز به سختی من را می‌بیند. او با نور چراغ موبایل برای پرتاب به من علامت خواهد داد. امیدوارم تدبیری شود تا بتوانم برای استانم افتخارآفرین باشم.

دارنده نقره پارالمپیک توکیو: گاهی مجبورم با نور خیابان تمرین کنم

دارنده مدال طلای مسابقات جهانی سال ۲۰۱۷ با گلایه از مسوولان استان اعلام کرد: زمانی که مدال پارالمپیک توسط یک ورزشکاری کسب می‌شود همه وعده می‌دهند اما در زمان اجرایی شدن وعده‌ها، پاسکاری‌ شروع خواهد شد. نزدیک به یک سال از مدال نقره من می‌گذرد و خبری از عملی شدن وعده‌ها نیست. خیلی از مسوولان سخن از استخدام من به میان آوردند اما اکنون با وجود نامه نگاری‌های فراوان هیچ کسی پاسخگو نیست. این در حالی است که هاشمیه متقیان و صادق بیت سیاح ۲ مدال‌آور  دیگر استان در کمترین زمان ممکن استخدام شدند.

دارنده نقره پارالمپیک توکیو: گاهی مجبورم با نور خیابان تمرین کنم

پاپی ادامه داد: در زمان اعزام ما به توکیو قول‌های زیادی برای پرداخت پاداش داده شد و مبالغ پاداش احتمالی آنان بیش از ۵۰۰ میلیون تومان بود اما ۱۰ درصد این وعده‌ها عملی شده است. از سوی مسوولان اندیمشک هیچ پاداشی به من داده نشد و پاداش مسوولان استان خوزستان نیز در حد ۵۰ میلیون تومان بود. نمی‌دانم با این پول چه کاری می‌شود انجام داد آیا آنان نمی‌دانند که من برای هر تمرین خارج از اندیمشک باید روزی نزدیک به ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان هزینه کنم.

دارنده نقره پارالمپیک توکیو: گاهی مجبورم با نور خیابان تمرین کنم

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها