هفتهنامه مثلث در مصاحبهای با حاج محمود کریمی از مداحان اهل بیت انجام داده است که مهمترین بخشهای آن به این شرح است:
زمانی که امام در رابطه با کاپیتالاسیون و شاه صحبت کردند و اعلام خطر کردند، سخنانشان سیاسی بود یا مذهبی؟ اینکه امام گفتند به داد اسلام برسید و تشری که به شاه زدند، وسط میدان آزادی که نبود! در مجلس عزاداری امام حسین (ع) بود. امام گفتند که قیام امام حسین(ع) سیاسی بود.
· از من پرسیدند شما اصولگرایی یا اصلاح طلبی یا با جبهه متحدی؟ من گفتم که فقط ولایت گرا هستم و به هیچ طیفی هم گرایش ندارم. چون خود حضرت آقا همیشه پایبند اصول و مشغول اصلاح در مورد انحراف و ایجاد اتحاد هستند.
· در انتخابات بین بد و بدتر، «بد» را انتخاب میکنم و بین خوب و خوبتر؛ «خوبتر» را. این خط مشی سیاسی ما است.تقریبا خط مشی سیاسی همه همین است. اگر من صحبت واضحی در جلساتم نمیکنم دلیل بر این نیست که سیاسی نیستم. من خیلی هم سیاسیام!
· زمانی که امام حسین(ع) سیاسی است، ما هم سیاسی هستیم.
· یا قبول داریم که دیانت ما عین سیاست ما است و سیاست ما عین دیانت ما است؛ یا قبول نداریم. ما با کسی که میگوید خواننده نباید سیاسی باشد، حرفی نداریم، اگر قبول داریم؛ پس ما باید سیاسی باشیم. این با سیاست زدگی فرق میکند.
· همه سیاسی باشند، من نباشم؟ من که بلندگو دارم و با جوانها ارتباط دارم، سیاسی نباشم؟ من که یکی از مستمعینم شهید احمدی روشن بود، نباید سیاسی باشم؟ هیات یعنی این، نه قیمه و قمه!
· بزرگترین خطری که نظام را تهدید میکند، اختلاف بین آقایانی است که در نظام کار می کنند و بالطبع این اختلاف باعث اختلاف بین آحاد مردم می شود.دوای این مشکل هم گوش کردن به حرف آقاست. وقتی حضرت آقا می فرماید این کار خوب است باید در حد توانمان برای انجامش کوشش کنیم. خدای ناکرده اگر اختلاف بین مسئولان ادامه پیدا کند، کار خیلی سخت می شود.
· رابطهام با آقایان حدادیان و طاهری و حاج منصور استاد و شاگردی و پدر فرزندی است. در واقع رابطه مرید و مرادی با حضرت آقاست. رابطه حاج منصور ارضی با من رابطه استاد شاگردی و پدر فرزندی است. ممکن است در مواردی نظری به حاج منصور بدهیم. ایشان هم درباره آن مساله فکر می کنند و می پذیرند.
· ما افتخار می کنیم به ایرانی و فارس بودن خودمان ولی بزرگترین افتخار ما این است که مسلمان هستیم و ملیت ما اسلام است.