وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۵۰۸۲۲۹
زمان انتشار: ۱۲:۳۸     ۰۷ تير ۱۴۰۱
شاخص بورس در سه ماه نخست امسال طی ۵۸ روز معاملاتی، با ثبت ۱۷۲هزار و ۳۸۲واحد افزایش، معادل ۱۲.۶۱درصد رشد کرده است.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از تسنیم، از ابتدای امسال تا پایان خرداد تعداد 585میلیارد و 310میلیون انواع اوراق بهادار به‌ارزش 3422هزار و 966میلیارد ریال در بیش از 37میلیون و 668هزار و 204دفعه طی 58روز معاملاتی در بورس اوراق بهادار مورد معامله قرار گرفت.

این درحالی است که تعداد 55میلیارد و 716میلیون واحد از صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس تهران به ارزش کل بیش از 848هزار و 749میلیارد ریال نیز در این مدت معامله شده است.

این گزارش می‌افزاید: شاخص بورس نیز در این 58روز، با 172هزار و 382واحد افزایش، معادل 12.61 درصد رشد کرده است و به رقم یک‌میلیون و 539هزار و 632واحد رسید. شاخص کل هموزن نیز در این مدت با 75هزار و 189واحد افزایش، معادل 21.59درصد رشد کرد و در پایان سه ماه نخست امسال رقم 423هزار و 457واحد را به نمایش گذاشته است.

شاخص بازار اول هم با 103هزار و 345واحد افزایش در این مدت به رقم یک‌میلیون و 167هزار و 456واحد و شاخص بازار دوم با 417هزار و 994واحد رشد به عدد 2میلیون و 977هزار و 423واحد رسیدند که به این ترتیب شاخص بازار اول با 9.71درصد رشد و شاخص بازار دوم با 16.32درصد افزایش همراه شدند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام