
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598،فدراسیون فوتبال کانادا در اقدامی سیاسی پنجشنبه گذشته دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال این کشور با ایران را لغو کرد.
فدراسیون کانادا روز بعد از لغو بازی با انتشار بیانیه ای به سیاسی بودن این اقدامش اعتراف کرد. در ادامه توجیه فدراسیون فوتبال این کشور برای تصمیم سیاسی خود ادامه دارد.
نشریه «sportsnet» کانادا امروز در گزارشی از فدراسیون کانادا، دلیل دیگری برای لغو بازی با ایران معرفی کرد.
این رسانه کانادایی در ادامه دلایل برای لغو بازی دوستانه با ایران نوشت: بازیکنان تیم ملی فوتبال کانادا هم از بازی با ایران نگران بودند. برای آنها پیام های زیادی آمده بود که نباید با تیم ملی ایران بازی کنند.