کد خبر: ۵۰۶۳۵۸
زمان انتشار: ۰۹:۰۳     ۰۵ خرداد ۱۴۰۱
عضو هیات علمی دانشگاه تهران معتقد است که رسانه های بیگانه و خارجی با اتخاذ رویکردی دوگانه با برجسته سازی و بزرگنمایی حوادث در ایران، اولویت شان پوشش خبری حوادثی به مراتب سهمگین تر در اروپا و آمریکا نیست.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از سراج24؛ محمد صادق کوشکی در رابطه با ضرورت آرامش بخشی به افکار عمومی با پرهیز از بازتاب اخبار تایید نشده و شانتاژ خبری جریان ضد انقلاب برای بحران نمایی گفت: علاوه بر موضوع فنی، مهندسی که متخصصان این حوزه باید درباره آن اظهارنظر کنند، آنچه که از گفته متخصصین می توان نتیجه گرفت این است که این مشکل ناشی از عدم رعایت قانون و جدی نگرفتن قانون توسط مسئولان امر بوده است که این حادثه باید تلنگری باشد برای اینکه بدانیم رعایت قانون چقدر ضروری و لازم است.

وی افزود: به گفته وزیر کشو به دلیل کم عرض بودن خیابان مجاور ساختمان امکان دسترسی راحت خودروهای امدادی به ساختمان وجود ندارد که حاکی  از عدم رعایت موارد و موازین قانونی است.

کوشکی خاطرنشان کرد: فرض کنیم که این مجتمع اگر خدای ناکرده کامل و پر از انسان دچار آتش سوزی می شد تعداد کشته ها چه تعداد افزایش می یافت و به جای ۱۵ یا ۲۰ نفر ۲۰۰ انسان در آتش می سوختند و میتوانست یک فاجعه بسیار بدتری را به بار بیاورد.

این استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه این حوادث در هر جای دنیا ممکن است اتفاق بیفتد و اختصاص به کشور ما ندارد، تاکید کرد: عقلانیت؛ دین و اخلاق ایجاب می‌کند که قانون را جدی بگیریم و اجازه چنین تخلفاتی را ندهیم.چه حاکمیت به معنی دولت و شهرداریها و حتی مهندسینی که در این قضایا مداخله دارند در رعایت قانون جدی باشند تا انشالله دیگر کمترین موارد از این گونه حوادث را نیز نداشته باشیم.

وی افزود: در چنین شرایطی که مردم زیر فشارهای مختلف هستند اینگونه حوادثی روح مردم را بیشتر خراش می دهد و آسیب میزند همچنین با توجه به اینکه آبادان نیز همچون سایر نقاط کشور در معرض شدیدترین آلودگی هواست و این ماجرا روح و روان مردم را به هم ریخته است عملا اینگونه حوادث ظلم مضاعفی بر مردمی است که خودشان زیر فشار و در خط مقدم آلودگی هوا هستند.

کوشکی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم دیگر چنین دردهایی را تحمل نکنیم و چنین فشارهای اضافه ای به روح و روان مردم تحمیل نشود، رمزش جدی گرفتن قانون از سوی همه است از مالک چنین پروژه هایی تا مهندسین ناظر، شهرداری ها، شورای شهر، فرمانداری ها و استانداری ها.

این استاد دانشگاه تهران درباره شانتاژ خبری ضد انقلاب برای بحران نمایی این حادثه گفت: چند ماه پیش ساختمانی به مراتب بزرگتر از ساختمان متروپل آبادان و پر از جمعیت در آمریکا فرو ریخت که در این حادثه نیروهای امدادی گفتند ما نمی توانیم اجساد را خارج کنیم بنابر این منطقه را بستند و همان ساختمان تبدیل به گورستان شد.

وی افزود: موارد این گونه ای در دنیا اتفاق می افتد یعنی این نیست که فقط مخصوص به ما باشد اگر ابعاد این حادثه را با ابعاد آن حادثه که چند ماه قبل در آمریکا اتفاق افتاد و همه در رسانه ها دیدند مقایسه کنیم خوشبختانه اینجا تلفات اصلاً به هیچ عنوان شبیه به آمریکا نبود و نیروهای امدادی تعهد داشتند که تا آخرین لحظه کار کنند و زحمت کشیدند و تا حد ممکن و توان جان هم وطنان خود را نجات دادند و ما شاهد قربانیان کمتری بودیم در حالی که آمریکا یک ابرقدرت است با آن ادعاهایی که دارد اما اینجا بر اساس مقدورات یک شهر معمولی این حادثه اتفاق افتاد و خوشبختانه تعداد قربانیان اصلاً قابل مقایسه با آن حادثه نیست.

وی تصریح کرد: در این زمینه مردم حق دارند گلایه داشته باشند و همه باید قانونمندی را مطالبه کنند اما تنها کسانی که حق حرف زدن ندارند و نباید یک کلمه حرف بزنند رسانه هایی هستند که فقط یاد گرفته اند به زخم مردم نمک بپاشند.

وی افزود: رسانه هایی که حوادث چندین برابری در آمریکا و اروپا را نادیده می گیرند فراموش کرده اند که ۲ سال قبل در لندن یک ساختمان دچار آتش سوزی شد و بیش از ۱۰۰ انسان در آن زنده سوختند به طوری که نیروهای امدادی و شهرداری لندن اعلام کرد ما نمی‌توانیم کاری انجام دهیم.

کوشکی تصریح کرد: رسانه‌های بیگانه قاعدتاً باید این حوادث را هم ببینند و پوشش دهند در حالیکه ماچنین مواردی را در کشور نداشته ایم و هیچ وقت هم نباید داشته باشیم در این حادثه نیز مقصران باید مجازات شوند اما رسانه های بیگانه بهتر است حوادثی مثل آتش سوزی لندن یا تخریب ساختمان در آمریکا را در اولویت پوشش خبری خود قرار دهند تا حادثه ای مثل آبادان را و مشکلی که در این شهر ایجاد شده است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها