
وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِاللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَاللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُاللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دلهای شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانههای [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن میسازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشتهى يزدان / با همه مردمان با ايمان
به گزارش پایگاه 598، به نقل از مهر، با تصمیم مسئولان تیم فوتبال بواویشتا قرارداد «رافائل براکالی» دروازهبان و مسنترین بازیکن این تیم برای فصل آینده تمدید شد. براکالی که ۴۱ ساله است، کاپیتان بواویشتا هم محسوب می شود و در این فصل دروازه بان اول این تیم بوده است.
او در این فصل ۲۸ بازی انجام داده و علیرضا بیرانوند دروازه بان ایرانی، گزینه دوم دروازه بواویشتا بوده است.
با تمدید قرارداد براکالی به نظر می رسد جدایی بیرانوند از بواویشتا در پایان فصل قطعی به نظر میرسد.
بیرانوند که با قراردادی قرضی از آنتورپ جدا شده بود، انتظار داشت در بواویشتا به دروازه بان اول تبدیل شود اما او در اکثر مسابقات نیمکت نشینی را تجربه کرد تا بازهم به فکر تغییر تیم خود بیافتد.
تصمیم گیری نهایی برای سرنوشت بیرانوند در اختیار باشگاه آنتورپ است اما این دروازه بان برای بازگشت به پرسپولیس چراغ سبز نشان داده است و باید دید در نهایت قید حضور در فوتبال اروپا را می زند یا نه.